KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.12. 19:26 KN_2013

Világvége-előadás valódi világvégével

Címkék: kritika gigor attila ötvös andrás bányai miklós képrehint színésztábor krasz márton

A KÉPREHINT csapata másfél hetet dolgozott szinte titokban, a tábor színészgárdájával tulajdonképpen csak az étkezéseknél találkozhattunk, ahogy korábbi cikkünkben írtuk: a KÉPREHINT tábor a táborban. Szerda este azonban eljött a premier pillanata. Vajon a színészek világvégi előadása tényleg a világvégét okozta?

szinesz_web_02.jpg

A KÉPREHINT csapatát idén is Gigor Attila rendező, valamint Ötvös András és Bányai Miklós színészek készítették fel.
Hogy a színészpalánták milyen profizmussal készültek az előadásra, arról itt olvashattok bővebben >>>

Az előadás a focipályán volt, de mi a kint felállított padokon ültünk. Először mindegyik színész egyesével jött be, egy-egy bolygót vagy aszteroidát ábrázolva, majd a középső pont (a Nap) körül kezdtek ugyanolyan gyorsasággal futni, mint a bolygók a Nap körül keringeni. Aztán minden elsötétült, majd a gyerekek csimpánzokat kezdtek el alakítani. Étellel kellett megdobálni őket, és ők mohón meg is ették azt. Majd utána a vezetőik játékokat vittek be, amiket mi adtunk nekik. Bevontak két táborozót is, akiknek képzeletbeli kábító lövedékekkel kellett elaltatniuk a csimpánzokat. Utána megelevenítettek egy általunk kitalált személyiséget, valamint kedvenc meseszereplőnket, Spongyabobot is. A kitalált főszereplőnk egy lány volt, akinek meg kellett találnia a boszorkányt, hogy az megtörje rajta az álmatlanság varázsát. Az improvizáció jól sikerült, érdekes volt, de legfőképpen vicces.

szinesz_web_03.jpg

Utána hirtelen belecsöppentünk egy mai emberközösségbe, és kiderült a darab igazi célja. A 21. századi világvégében a gyerekek megpróbálták felhívni Bruce Willist a 7-es szabállyal, de miután Bruce cserbenhagyta őket, megkezdődött az utolsó júliusi, világvégi karácsonyi ajándékozás. Aztán a sors beavatkozásával elsötétült minden, majd hirtelen a darabnak vége lett, mert vihar támadt. Habár a taps elmaradt, ennél jobb befejezést ki sem találhattak volna a világvégi szituációnak. Gyorsan bevittük a Hangárba a padokat, majd futólépésben elindultunk a szobánk felé, hogy megpróbáljunk a vihar előtt elaludni.

Ha valaki nem látta még, ne elégedjen meg a cikkemmel! Megéri feliratkozni és az összes előadást megnézni, mert tele lesz poénnal, kreativitással és főleg mindegyik előadás tele lesz újdonsággal. Aki még meg akarja nézni a KÉPREHINT csapatának darabját, annak azt ajánlom, hogy gyorsan írja fel magát a listára, mert a helyek fogynak.

Krasz Márton Emil

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr524649300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása