KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.26. 19:27 KN_2013

Poligamy

Címkék: programok rólunk kecskemét újságírás people team kecskenewsás tábori élet peopleteam acsády áron kn 2013

„Akihez hű maradok minden esetben.” Sajnos a giccses angyalszárnyú ’nyuszifülszívtől’ nem vettem észre, hogy ez is feltétele a PT-s házasságnak. Ebéd közben kezdődött számomra a kereskedelmi televíziós színvonalú „Áron feleséget keres” című szórakoztató showműsor.

poligamy.jpg

Elsősorban a verseny kedvéért kezdtem el házasodni, ami szerintem helytelen. Akkor vegyünk feleségül valakit, ha el tudjuk viselni a nap huszonnégy órájában. Itt válik aktuálissá az a lábjegyzet, mely a házasságlevélen gondosan elrejtett csillaghoz párosul. Eszerint abban az esetben is szeretnünk kell párunkat, ha megharap egy pszichoanalízissel kezelt, tátogó ufóaranyhal és közben egy boldogságos szélvihar szeretné meglátogatni egészséges rokonainkat. Egy ilyen kaliberű tragédia esetén pedig nem mindegy, hogy ki feltétlen hűségünk tárgya. De ezúttal tegyük félre a balsorsot! Házasodni alapvetően élvezetes, mint a zacskós leves egy kis éretlen banánnal elfogyasztva. Kuriózum feleségekkel pedig még inkább az.

A szenvedélyes feleséggyűjtés egyik fontos alapköve, hogy legyen köztük egy kolléga. Hasonló érdeklődési kör, azonos főnökök: számtalan közös beszédtéma. Ez esetben az is hozzájárult az éteri tökéletességhez, hogy munkatársam számára én voltam az egyetlen. Ha meg akarjuk adni a módját, akkor szükség van olyanokra is, akik notórius férjhalmozók. Az ilyen típusú hölgyek akár kerülhetnek ketten is egy lapra, ugyanis mint hatodik számú férj feleslegesek a külsőségek. Ez a bigámia diszkrét bája. Többek között. Az akcentus általában a lányoknál cukisági tényező, de vannak olyannyira különleges fajtái, melyek egy hímneműt is levesznek a lábukról. Házastársaim közüli személyes kedvencemnek például kanadai akcentusa van, miközben olasz. Különlegességekre vadászván nem hagyhattam ki az egyetlen informatikus lánnyal kötött frigyemet sem.

Aztán elfogyott a papír, így sikerült beszereznem még egy félfeleséget és egy bejegyzett(len) élettársat is. Elméletem szerint az cselekszik helyesen, aki élettársával él, miközben a feleségek csak úgy vannak. Mindenesetre ásó, kapa, nagyharang, szeretek mindenkit!

Acsády Áron

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr685428073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása