KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.24. 10:55 KN_2013

Testvér-tanár

Címkék: vélemény rólunk kecskemét újságírás elmélkedés people team kecskenewsás tábori élet peopleteam kn 2013 szűcs soma szűcs marci

Hogy mivel jár, ha a tesód a PT területén nem csak a bratyód, hanem tanár is? Nagy eséllyel rengeteg ember fogja ismerni. (Főleg ha fotós tanár). Pár mókus/tanár lány úgy fog hívni, ahogy a testvéredet, egy „kis” jelzővel ellátva. Miután meglátnak a tesód mellett állva, hirtelen számos ember ismerni fog.

testver_kep.jpg

Nem tudom ismeritek-e a bátyámat, általában sport sapiban, egy géppel a kezében flangál. Sokan Szűcs Marcinak ismerik, vagy Fotós Marcinak, de hallottam már olyat is, hogy „nem a Réti Marci hanem a másik”. A bátyám egy fotós tanár. Legtöbbször Bendegúzzal, vagy Bedő Danival találhatjátok meg.

Úgy gondolom, hogy jó testvérek vagyunk. Nem szoktunk verekedni, maximum piszkáljuk egymást, de azt is csak testvéri szeretetből. Otthon legtöbbször a szobájában, vagy a gép előtt található meg. Elég sok sapkája van, és ez a kelléktár folyamatosan bővül. Nem tudom pontosan mennyi, de az biztos, hogy egy külön polcot tart fenn nekik a szekrényében. Számomra az egyik legérdekesebb dolog amit csinál, hogy mindenhova visz magával egy fényképezőgépet. Ez eddig nem is olyan érdekes, de ő nem egy akármilyen gépet hurcol, hanem egy analóg kamerát.

Egyszer elmentünk biciklizni, és megálltunk pihenni. Én majdnem megfulladtam mert már megittam az összes vizem, ő meg teljesen lazán bele nyúlt az ülés alatti bicikli táskájába és elővesz egy analóg gépet. A testvérem imádja a régi gépeket. Van neki egy régi filmfelvevőgépe, van vagy öt darab analóg gépe, és van még egy film lejátszó szerkezete is, ami közös az apukánkkal.

A bátyám első alkalommal vezet fotós csoportot. Akárkitől kérdeztem meg, hogy milyen órát tart, mindenki azt mondta, hogy nagyon jó fej, rendes, és jó órákat tart.

Szűcs Soma

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr865422706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása