KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.23. 15:30 KN_2013

Buszfémia

Címkék: rólunk kecskemét újságírás elmélkedés people team kecskenewsás tábori élet peopleteam acsády áron kn 2013

Méltán gondolhatja a nagybetűs Kedves Olvasó, hogy a Lurdy Ház – People Team buszút a lehető legérdektelenebb téma, és hogy az alant található cikk egy amolyan „száradjonkiaszememhaelolvasom” olvasmánynak ígérkezik. Kellemes szemkiszáradást!

buzfémia.jpg

A közhiedelemmel ellentétben a PT táborozóit kiszolgáló járművek nemcsak kényelmesek, de kimondottan szórakoztatóak is. Persze csak ha a megfelelő helyhez szórakoztató utazópartner párosul, akivel pedig én voltam kénytelen megosztani aurám szomszédos székre kiterjedő részét, Ő kimondottan az. Kedves félosztrák másodnagybátyám, Leon, miután helyet foglaltunk, egyből egy Bob Marley megamixszel kezdett. Repertoárját érdekes, leginkább egy hirtelen farkatlanná vált gyíkéra emlékeztető orgánumával adta elő. Miután kifogyott belőle a jamaicai feeling, kissé leült a hangulat, de hamarosan előkapta német nyelvű könyvét, amely egy hajléktalan macskáról szól. Ezen felbuzdulva én is az irodalom metaforikus leplébe burkolóztam, többek között Laár András „A pöcs” című versével bővítvén szókincsemet és érzelmi intelligenciámat. Ezt követően a könyvek visszakerültek a táskákba és újra a zene vette át a főszerepet, ezúttal azonban igényesebb formában. Telefonom muzikális hónaljszőrébe rejtett gyöngyszemei egyaránt hozták meg számunkra a testi és lelki megtisztulást. Azonban ennek is véget kellett vetni egy adott pillanatban, köszönhetően annak, hogy buszunk ablakából már az Auchan üdítő látványa tárult elénk. Mire a minket szállító közlekedési eszköz végigszaladt a hajdani orosz laktanyával szegélyezett úton, tüdőmet átjárta az a bizonyos peopleteam atmoszféra, melynek ezúttal hetedszerre estem áldozatul.

Generációeltolódott rokonommal a megérkezésig egyenrangú felekként tekinthettünk egymásra, azonban a buszról leszállva már fölém nőtt „rajságban”, ugyanis Őt egy kimondottan csinos hölgy köszöntötte azzal, hogy a nyakába ugrott. Én viszont mindössze tíz lépés után találtam szembe magam Totó haverommal, aki még azzal a hervasztó ténnyel is tetézte azt, hogy nem az ellenkező nem egyik tagja, hogy idén nem újságírásra jelentkezett. Ugyanis ha így tett volna, akkor ő is kitermelhetett volna egy ilyen érdekfeszítő témáról szóló, ehhez hasonlóan színvonalas cikket. Szegény.

Acsády Áron

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr195421281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása