KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.21. 17:13 KN_2013

Strand

Címkék: vélemény programok sport rólunk nyár kecskemét újságírás strand people team kecskenewsás tábori élet peopleteam mészáros nándor kn 2013

Körülbelül százan indultunk neki negyven fokban, hogy fürödjünk egyet.

1075654_577095175675345_1751438688_n.jpg

Amikor Marci bejelentette, hogy irány a strandra, mindenki szaladva ment fel. Előkerültek a fürdőgatyák, törülközők és persze a bikinik. Párosával kellett állnunk, míg gondosan megszámoltak minket. Húsz perc után végre-valahára elindultunk.

Egészen addig mentünk, míg egy kőkorszakból itt maradt buszmegállóhoz nem értünk. A buszra várni kellett. Amikor megjött, mindenki felszállt. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy nyitott ablak mellett voltam. Pár megállót mentünk, amikor szóltak a mókusok, hogy hajtsunk végre egy mutatványt, amit leszállásnak hívunk. Már csak körülbelül tíz percnyi séta volt hátra. Azt hittük, hogy százan nem fogunk kényelmesen elférni, ráadásul a medence sem lesz akkora, hogy kényelmesen fürödhessünk.

A strandra érkezve kellemesen csalódtunk. Egy füves részen telepedtünk le, elfértünk, a medencében mindenki jól érezte magát, nevettünk, beszélgettünk, játszottunk. Sokan jégkrémet, esetleg jégkását fogyasztottak. Voltak, akik jakuzziban töltötték az idejüket a fagyos vízben való úszás után, és a kicsik még csúszdázhattak is. Egyszóval minden korosztály meg tudta találni a neki való elfoglaltságot. A napozók harcoltak a hangyainvázióval, aminek célja az összes füvön ülő ember bosszantása. Ötkor találkozni kellett azon a helyen, ahol a temérdek mennyiségű, immár vizes törülköző pihent.

Miután megvolt a már rutinos kettesével állás, és meg is számoltak bennünket, nekivágtunk, hogy megismételjük az idefelé megélt kalandot. Fáradtan, éhesen és vizesen érkeztünk vissza a táborba, de szerintem fergeteges élmény volt.

Mészáros Nándor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr265417463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása