KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.19. 11:59 KN_2013

Mr. és Mrs. Bolond

Címkék: programok rólunk kecskemét people team kecskenewsás tábori élet peopleteam kn 2013 faránki dani

A tegnapi programok a Hangárban voltak. Mindenki feszült izgalommal várta a fejleményeket. A jelöltek félelemmel az arcukon várakoztak.

FD_anagyverseny_0717 fénykép.jpg

Még a délutáni programokon kiosztottak minden csapatnak egy-egy zenei műfajt, amivel „Boci, boci, tarka” kaliberű nótákat kellett énekelni. Így az esti program kezdésekor öt csapat felment énekelni a színpadra. A legtöbben a Cifra palotát énekelték. A zenei stílusoknál akadt K-pop, country, rap vagy ária (a mi csapatunk ezt kapta). Nekem a legjobban a K-popos (Gangnam Style) tetszett. Szinte senki sem bírta ki röhögés nélkül.

Miután lement az öt produkció, megkezdődött a Mrs. Bolond-választás. Minden raj hangos csapatkiáltással buzdította a versenyzőket. Amikor mindenki felért a színpadra, megkezdődött a harc. Először mindenki sorra bemutatkozott. Az én csapatomból Amosné indult. Az első versenyszámban egy narancsot kellett a hátukon tartani az indulóknak, miközben féllábon egyensúlyoztak. Az a két ember esett ki, akiknek legelőször leesett a hátukról a narancs.

Miután két versenyző kiesett, folytatódott a küzdelem a címért. A második fordulóban papírrepülőt kellett hajtogatni. Az a két ember esett itt ki, akinek a legközelebb szállt le a papírrepcsi. A harmadik fordulóban az indulóknak bizonyítani kellett, hogy mennyire vannak otthon a konyhában. Gyümölcssalátát kellett készíteni tejszínhabbal. Miután végeztek, meg kellett enniük a gyártmányukat. Itt az a két ember esett ki, akinek a legkésőbb sikerült megennie a salátáját.

Miután kiesett a két asszony, megkezdődött a végső küzdelem, amelyben tojáshabot kellett minél keményebbre verni, mert ha kifolyt a tálból, amikor felfordították, veszített a hab tulajdonosa. A piros csapat jelöltje nyerte meg a „Mrs. Bolond” versenyt.

Miután Mrs. Bolond levonult a színpadról, felhívtak újabb három csapatot, akik elénekelték kiosztott dalukat.

A „Mr. Bolond” versenyre is érkeztek furcsa szerzetek. A versenyt ismételten nehezen teljesítették a jelöltek, de végül itt is kikerült a győztes a Barna csapatból.

Faránki Dani

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr565414801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása