KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.17. 20:18 KN_2013

Tenyérplasztika?

Címkék: média újságírás újságíró tábor seregi nelli kn 2013 tenyerplasztika

Új trend alakult ki japánban az elmúlt hónapokban. Plasztikai sebészhez ma már nem azért mennek el az emberek, hogy száj- avagy mellfeltöltést csináltassanak, hanem azért, hogy plasztikáztathassák a tenyerüket.

grasping_hand___palm_side_by_arbitchrary-d5hg6lm.jpg

Mire is jó ez? Ugye a tenyerünkön lévő számtalan vonal a jövőnket mutatja. Az életünk hosszát, a szívünk egészségét, a karrierünket, az életben a sikerességünket. Ezek az adatok a világon mindenkinél különbözőek. Ha valaki nem elégedett ezzel, mesterségesen javíthat a dolgon. Ez egyfajta lézerkezelés, mellyel a vonalak hosszúságát, és irányát lehet megváltoztatni. Magyar forintban számolva a beavatkozás 200 ezer forintba kerül.

Hihetünk-e ennek?

A legtöbb jósnő szerint mesterséges beavatkozással nem lehet megváltoztatni a sorsot. Az élőre meg van írva. De segíthet is: Ha a páciens elégedett a vonalakkal, pozitívan gondolva a jövőre, elősegítheti sorsa javulását.

Hogyan működik az eljárás?

A kezelés megkezdése előtt a páciens filctollal berajzolhatja az általa kiválasztott változtatásokat.

Ezután ezeket lézerrel a tenyerébe égetik. Ez mindössze 10-15 percig tart, a sebek begyógyulása nagyjából egy hónap. 

Manapság ez nagyon népszerű lett. A klinikákon hónapokkal előre be vannak jelentkezve az ügyfelek, de akad olyan sebész is aki törölte szolgáltatásai közül, mert nem bírta a műtétre várakozók sokaságát.

Úgy gondolom nem nagyon hihetünk ennek a fajta beavatkozásnak. Egy jó jósnőnek annál inkább!Persze most nem a televíziós jósnőre gondolok, aki a képernyőn keresztül küldi a pénzenergiát, és a születési dátumod alapján mondja meg hogy milyen lesz az elkövetkezendő 20 éved. Sokuk hitegeti velünk hogy segít, csak hívd fel a telefonszámot, és percenként fizess hatszáz forintot. Tehát, így mindent egybevetve, ne bízzunk a tévéjósokban. Mint ahogyan ebben a műtétben sem. Sorsunk előre meg van írva, haladjunk a kijelölt útvonalon.

Seregi Nelli

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr655412068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása