KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.17. 13:06 KN_2013

Tábori zene

Címkék: zene vélemény kritika rólunk kecskemét újságírás elmélkedés mókus kecskenewsás tábori élet peopleteam kn 2013 faránki dani

Néha unjuk néha élvezzük – ez a tábori zene. Sok ember panaszkodott a sablonos zenére, szóval tessék.

1074018_576155099102686_121596057_o.jpg

A tábori zene nagyon fontos az embereknek, mert megteremti a hangulatot, ráadásul unaloműző. Az emberek különböző zenei ízléssel rendelkeznek, és ez a nevelésnek köszönhető. Általában ha a szülő a rockot szereti, és a gyerekével kiskora óta hallgattatja, akkor valószínűleg a gyerek is azt fogja szeretni.

A táborban eléggé egyhangú a zene. Ez főleg annak köszönhető, hogy szinte csak aktuális slágerek mennek. Szerintem a tábori zenék közé kerülhetne több rock és kevesebb rap vagy pop. A nyolcvanas, kilencvenes évek zenéit is berakhatnák a zenelistába. Azért lenne előnyös, ha sok régi zene lenne, mert a gyerekek többsége nem ismeri ezeket a számokat, és ez újdonságként érintené őket, és bővülne a zenei ismeretük. A többi zenei stílusnak is utat kellene engedni, de ne a klasszikusnak, mert azt senki nem szereti, és a mai zenék közül sem csak a slágereket, hanem a kevésbé népszerű vagy ismert, de igényes számokat.

Rengetegszer félbeszakítják a számokat, amit szerintem orvosolni, Gyuszi szólóit pedig növelni kellene. A külföldi gyerekek miatt játszhatnánk slágereket a saját országukból. A hét valamelyik napján számkérést lehetne rendezni, amikor az emberek kis cetlikre felírnák a számot, amit szeretnének hallgatni, és bedobnák egy ládába.

Faránki Dani

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr55409837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása