KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.17. 13:12 KN_2013

Mivel lakunk jól nap mint nap?

Címkék: vélemény kritika kaja kecskemét újságírás elmélkedés people team kecskenewsás tábori élet peopleteam mészáros nándor kn 2013

Akik esetleg be vannak fizetve a menzán a suliba, azoknak már jó barátjuk az az érzés, amikor a nehéz nap után, éhesen elmennek enni, és csalódnak, mert ugyanebben az állapotban térnek vissza. Szerintem mindenkinek fontos, hogy jóllakjon egy táborban. Sok helyen ugyanolyan kaja van, amit az ember nem szívesen fogyaszt, mondhatni, hozzá sem nyúl.

1072051_576624849055711_1760210294_o.jpg

A PEOPLE TEAM napi olyan három fogást biztosít, amit mindig mindenki megeszik, sosincs maradék, emellett a büfénél mindig van friss gyümölcs és zöldség.

Reggeli: Miután kora reggel a mókusok felkeltenek (ha akarod, ha nem), hullafáradtan mindenki megérdemel egy kiadós reggelit. Általában, ha „táboros reggeliről” beszélünk, mindenkinek a vajas kenyér vízzel páros jut az eszébe, de a PT ennél többet tud. Változatosak és finomak a reggelik: kakaós, fahéjas, pizzás csigák ipari mennyiségben, müzli (többféle ízben), és még sorolhatnám.

Ebéd: Az ebéd mindenhol meleg étel szokott lenni, ez alól a PT sem kivétel. Spagetti, rántott hús krumplival, de érződik, hogy ez a fajta spagetti vagy rántott hús jóval finomabb, és üti az összes menzakaját. Miután kész vagyok ezzel a cikkel, megyek is a Hangárba jóllakni.

Vacsora: A vacsora a legjobb étkezés véleményem szerint. Gyros, pizza, egyszóval a legjobb kaják. Csak az a baj, hogy mindenki minél hamarabb akar enni, ezért ha nem vagy ott időben, sokat állhatsz a hosszú sorban. De kezedben a pizzaszelettel, a Hangárban, miközben dumálsz a haverokkal, az fílinges.

A büfébe emellett lehetőség van arra is, hogy csokit, Tic Tacot, üdítőt vagy 5 Ft-os levest fogyasszunk. Szerintem teljesen elfogadhatók a tábor nyújtotta étkezések.

Mészáros Nándor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr445411474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása