KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.28. 09:00 KN_2013

Online vagy nyomtatva?

Címkék: vélemény varga tamás kecskenewsás

Idén a KecskeNEWSás teljesen megváltozott. Most már online is megjelenik, nem csak nyomtatva. Tavaly mindennap egy A/5-ös méretű napilapot adtak ki az újságírók. Az idei évben viszont egy nagyobb, A/4-es újság jön ki, de csak kétnaponta.

IMG_20120727_215809.jpg

Az online magazin egy nagy ötlet, mert így azok is láthatják a cikkeket, akiknek nem jutott újság, vagy csak nem jöttek le a táborba. Sőt: így már az újság megjelenése előtt is láthatják, amit írtunk.

Másfelől az, hogy csak minden második nap jelenik meg az újság, nekem nem túlzottan tetszik. Mert ugye mindennap írunk egy cikket, és így nem mind kerül be az újságba, hanem csak ott pihen a számítógép valamelyik eldugott kis fájljában. E szempontból tavaly jobb volt, mert az újságban minden, vagy legalábbis majdnem minden cikk megjelent. Nekem az a felállás sokkal jobban tetszett, mert mindennap volt újság. Ellenben ha többször lenne nyomtatott újság, és emellett még online is lenne, akkor kéne még néhány ember az újságírásra, aki tudja is, hogy mit csinál, és még talán nekik sem maradna sok szabadidejük.

Az online újság is jó, mert ott mindig minden cikk megjelenik. De ezt csak nettel lehet megnézni, és még a kezedben sem foghatod, mint a nyomtatott változatot. Viszont, ha internetközelben vagy, akkor sokkal jobb, mert nem foglal annyi helyet.

Tehát mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, de én a nyomtatás mellett állok, mert így sokkal maradandóbb, mint egy poszt a blogra.

Varga Totó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr744682112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása