KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.27. 21:28 KN_2013

Fonatrengeteg

Címkék: lányok hajfonás tábori élet vékony anna

Ideje egy kis színt vinni a hajfonatunkba! Szerdán a délutáni programok között szerepelt a hajfonás is. Lila, rózsaszín és kék színű szalagokat tehettünk hajunkba, vagy be is lehetett fonatni valamilyen érdekes formára, például, hogy úgy nézzen ki, mint egy hajpánt. 

hajfonás.jpg

Nagyon sok lány állt sorba színes tincsek elkészítéséért, és szuperül sikerültek! Aki akart, még gyöngyöt is kérhetett a fonat végére (szintén különféle színben). Így estére már szalagokkal a hajukban érte őket utol a Tévémaci.

A hajfésülés azonban már macerásabb feladat. Ügyelni kell, nehogy kifésüld, elrontsd a kész tincseket, vagy hogy a hajgumi ki ne jöjjön. Ilyenkor az jár jól, aki csak egy fonatot kért a hajába. Azzal még elég könnyű megbirkózni, de hárommal, néggyel már nem nagyon.

Biztosan sok lány van úgy vele, hogy már unalmas a konty, a felfogott haj, ezért megkérik a barátnőjüket, hogy fonja be hajukat. De ez nem ugyanolyan, mint a PT-táboros. Általában csak egy sima hajfonat. Természetesen ők is tehetnek bele szalagokat, gyöngyöket, vagy amit szeretnének. Előnye, hogy nem kell érte sorban állni. Hátránya, hogy nem olyan tartós, és lehet, hogy nem sikerül jól. Akkor mindent elölről kell kezdeni, ami elég idegesítő, ha sokat fáradoztál vele. A szépségért meg kell szenvedni, szokták mondani.

Mi tagadás, nagy sikert aratott a hajfonat. Sajnos volt olyan is, akire már nem került sor, de az a következő nap is vállalkozhatott rá – vagy marad a bevált, barátnő által készített hajfonatos módszer.

Vékony Anna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr104681794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása