KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.24. 12:07 KN_2013

Melyik színt szereted a legjobban?

Címkék: programok tábori élet góczán éva

Vagy akár kérdezhetném úgy is: melyik csapatot szereted a legjobban? Hétfő délután minden újonc válaszolhatott erre a kérdésre, hiszen a program a csapatválasztás volt.

A táborozók éppen a délelőtt fáradalmait pihenték ki, amikor 3 óra körül felcsendült Marci hangja a Hangárban. Mindenki felkapta a fejét. Elkezdődött a csapatválasztás. A régi táborlakókat a focipályára küldték, az újakat pedig a Hangárban tartották. Miután mindenki elfoglalta a helyét, az újak kezüket tördelve figyelték, ahogy a tanárok a sapkákat pakolva készítik elő a választást. Három tanár három különböző helyen állt, mit sem sejtve tartva a sapkákat, mikor egy vezényszóra mindenki felpattant a helyéről, és egymást lökdösve, a padokat felborítva rohanta meg őket. Végül – nagy harcok árán – mindenki megszerezett egy sapit. Jobb esetben az általa választott színű fejfedőt fogta, rosszabb esetben pedig azt, amilyen jutott neki.

Sapkákkal a kézben mindenki célba vette a focipályát, ahol a múlt héten is itt lévő táborozók a tanárokkal és mókusokkal lelkesen várták őket.

A csapatok összeállása után ismét Marcié lett a szó, és kezdetét vehette a versengés. Az első feladat a hangpróba volt. Miután mindenki kellőképpen megdolgoztatta a hangszálait, jöhetett az izmok bemelegítése, vagyis a tábortánc. A kiabálás és a tánc pontozása után jöhetett az agytorna. Minden csapat külön vonulva törte a fejét a csapatindulóján, -nevén és az esti produkcióján, mely elég sok furcsaságot tartogatott nekünk. Tehát ez a délután sem telt unalmasan. Robottánctanulástól kezdve a tehénbőr kikészítéséig mindent tartalmazott. Ha ez ilyen jól sikerült, a többi program milyen lesz?

Góczán Éva

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr834674769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása