KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.16. 21:00 KN_2013

Ismerkedünk

Címkék: programok zsibi people team nagy zsófia peopleteam győri fanni

Elérkezett a nyolc óra, és tudjuk mit jelent ez: esti programot. Miután mindenki megette a rántott husit, és kukoricát is kapott, kezdődhetett a móka.0716zsoffer.jpeg

Idén először a kicsik és nagyok nem váltak szét, hanem együtt maradtak. Ez nem volt rossz ötlet, de a kivitelezésbe néha hiba csúszott, mert előfordult, hogy a fiatalabbaknak nem ment elsőre a feladat megértése.

Akár az olimpián is érezhettük volna magunkat. A kommentátor mikrofonnal a kezében üvöltötte át a stadiont. Hullámzással kezdtünk, futással folytattuk – párban, egyedül, mókusoktól félve („Fussál már úgy, mintha élnél!”). Kenuztunk négyen, egyedül, de – a világon egyedülálló módon  kétszázan is. A bátrabbak a repülést is kipróbálhatták, persze csak a táborozók keze által.

Később megcsillogtattuk főzőtudományunkat: palacsintát sütöttünk, turmixoltunk, páran még a műfüvet is megkóstolták. Persze nem csak a mozgásról szólt az este. Bár a láthatatlan karmester jól diktálta az ütemet, táncra mégis kevesen perdültek. Kis és nagy cicáink még a legelszántabbakat is nevetésre bírták.

lanykeres.jpg

Az este fénypontja kétségkívül az volt, hogy Zsibi az asztalra szólította Fannit  Mr. és Mrs. PT csodásan mutattak együtt. Megfagyott a levegő, izgatott szempárok lesték a jelenetet, és amikor elhangzott az a bizonyos kérdés, saját szememmel láttam, ahogy többen ájultan esnek össze a gyönyörűségtől. Hatalmas taps, örömkönnyek... Éljen az ifjú pár!

Megszólalt a tévémaci, ideje volt nyugovóra térni. Kiskorunkban mámorító zene, most szörnyű kín. A pálya lassan kiürült, csak néhány lelkes palacsinta feküdt még a csillagos ég alatt.

Nagy Zsófia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr994660091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása