KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.10. 12:00 KN_2013

40 fokos betegségek

Címkék: betegség egészség people team tábori élet peopleteam győrfi bálint ákos doki

Bár negyven fok van, az egész szerkesztőség köhécsel és az orrát fújja: a ventilátor a ludas? Vagy egy alattomos vírus? Bálint Ákos dokit faggatta a tábori megbetegedésekről.

gyb_0710_doki.jpg

Meginterjúvoltam Ákos doktort, hogy nyáron mik a leggyakoribb betegségek. Ő mindegyik kérdésre válaszolt. Sajnos rájöttem a beszélgetés után, hogy nem csak makkegészséges gyerekek vannak a táborban. Így hát ajánlom minden olvasómnak, hogy ha valami panasza van, akkor nyugodtan menjen a 105-ös szobába a sárga házba.

KN: Mik a leggyakoribb betegségek?

Ákos doktor: Gyomorfájás, kisebb sérülések, allergiás reakciók.

KN: Hogy lehet 40 fokban megfázni?

Ákos doktor: Igazából nem is lehet megfázni, hanem inkább bakteriális betegségek vannak a táborban.

KN: És kik szoktak a legtöbbször ide járni?

Ákos doktor: Igazából vegyesen, de leginkább a lányok.

Szóval most már ti is elolvastátok a cikket, amelyből kiderült, hogy milyen betegségek vannak nyáron. Szerintem mindenkinek volt már ilyen betegsége, de hát nyáron talán a hőgutát elhiszem, de a megfázást már nem annyira. Talán a ventilátor az, ami a baj forrása… de mindegy, remélem, nektek is tetszett a cikk, és megfogadjátok a tanácsomat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr564639350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása