KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.06. 11:35 KN_2013

Ki mit tud?

Címkék: programok kázmér anti csabi tűzzsonglőr people team tábori élet peopleteam bulyáki hanna stücki

Ebben a cikkben elolvashatjátok, hogy mi volt a program csütörtök este. Kivételesen a csapatoknak kellett állomásokat kitalálni, nem pedig a mókusoknak.

0706_hanna_program.jpg

Nyolc óra körül találkoztunk a focipályán. Minden csapatból néhány ember ott maradt az állomásuknál; ők lettek az állomásvezetők. Hogy milyen feladatok voltak? Mi például az Egy perc és nyersz című feladattal álltunk elő. Az egyik tevékenység az volt, hogy le kellett guggolni és két bögrét a térdeden tartani úgy, hogy ne boruljon ki. De nehezítésképpen le kellett tennie a versenyzőnek az egész talpát, és kézzel nem érhetett hozzá. Egészen egy percig. Nagyon jól csinálták, volt néhány hiba, de ügyesek voltak a csapatok. Olyan is előfordult, hogy három embernek el kellett kapnia egy negyediket, és a negyedik embernek hat műanyag pohárból piramist kellett építenie. De akik nem az állomáson maradtak, azok a többi csapat ötleteit próbálták ki.

Az esti programot – mint mindig – egy tábortánccal fejeztük be. De ezzel mégsem volt vége. A focipályán hirtelen kihunytak a fények. A feladatok után tűzzsonglőr-bemutatót láthattunk, ami nagyon jól nézett ki, mivel akkor már lement a nap. Nagyon látványos volt. Bekapták a tüzet, égő karddal harcoltak, és együtt egy kis koreográfiát is eltáncoltak. 

Szerintem nagyon jó volt a tegnap este. Igazából nem is a pont számít, hanem az, hogy egyszerűen jól érezzük magunkat. Ami szerintem ebben a táborban nagyon egyszerű. Bármilyen programra bárki bátran jelentkezhet, nem fog csalódni benne. Ha valaki egyszer ellátogat ebbe a táborba, biztos vagyok benne, hogy nem az lesz az első és egyben utolsó alkalom, hogy eljött.

Bulyáki Hanna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr624632824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása