KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.03. 17:00 KN_2013

Szerelem a táborban

Címkék: szerelem barátság nyár tábori élet otil petra

Mikor végre itt a nyár, és az ember maga mögött hagyja az elmúlt év fáradalmait, mindenki izgatottan kezdi tervezni a programokat. Valaki brigádozni, valaki a szüleivel kirándulni, valaki csak a strandra, de az okosak ide, a PT-be jönnek, mert itt nemcsak a társaság fenomenális, de még a szerelem is rád találhat.

petra_2.jpg

Mindenki keresi a szerelmet a PT-ben is. Sokan rátaláltok, és ha szerencsétek van, nem külföldibe szerettek bele, mert csak addig „dúl a love”, míg itt vagytok, de mikor eljön a búcsú ideje, minden összetörik; hiszen egy dolog van, ami igazán kikészíti az embert: a távolság. Távol lenni attól, akit ez alatt a pár nap, esetleg hét alatt megismertél, a legrosszabb dolog. Fájdalmas búcsút venni tőle, és reménykedni, hogy még valaha látod, és bár fáj nagyon, de nem szabad csüggedni, mert ha az élet egymásnak teremtett titeket, akkor úgyis találkozni fogtok, talán egy év múlva újra a PT-ben, de az is lehet, hogy az utcán sétálva futtok össze. Az élet egy nagy rejtély, sosem tudhatod, mit tartogat számodra a jövő.

Lehet, hogy a szerelem sok fájdalmat, álmatlan éjszakát, sok könnycseppet okoz, de az összes fájdalomért kárpótol egy kedves szó, egy mosoly, egy ölelés, egy csók a csillagok alatt. A szerelem sok szép pillanatot tartogat, ezernyi emléket, amit sosem felejtesz el.

Minden lány izgatottan várja a nyarat, és arról álmodozik, hogy a csillagos ég alatt megcsókolja a szőke herceg, vagy a tengerparton sétál álmai szerelmével. Tudom, nyálasan hangzik, de mi, lányok már csak ilyenek vagyunk, romantikusok.

Lehet, hogy ez a nyár a Te nyarad, lehet, hogy álmod valóra válik; ha meg idén nem jön össze, akkor ott van a következő nyár, esetleg a téli szünet (szerelem az Alpokban), de ne feledd: egyszer a Te időd is eljön, és sok-sok örömöt hoz magával.

A lányok szeretnek szerelembe esni, ám a fiúkat sem kell félteni. Bár nem vallják be, ők ugyanúgy álmodoznak a gyöngyhajú lányról; persze nem hintós romantikázásról, inkább egy autós moziról, már ha van még ilyen.

De ennyi elég is legyen, nem rabolom értékes perceid, helyette inkább töltsd azzal, akit szeretsz – ha meg még nem találtad meg, járj nyitott szemmel: ha eljön az idő, úgyis rád talál, és valóra váltja legszebb álmaidat. Soraimat egyik kedvenc idézetemmel zárom: „Ennyi csak, mi tudható: szeretni kell, és szeretve lenni jó.”

Otil Petra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr554626204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása