KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.03. 18:00 KN_2013

Egy este PT-módra

Címkék: programok játék program kecskemét tábor walt disney people team tábori élet lendvai tamara

Délután négykor Dr. Genya ellopta a jókat, és elhozta őket a PT területére. Vajon miért tette?

rebi_3.jpg

Este nyolckor mindenki felsorakozott a focipályánál. Megkerestük a saját csapatunkat, és utána lelkesen eljártuk a tábortáncot. Szerintem egy kicsit furcsa volt, hogy szóltak Meggylánynak, hogy táncoljon ő elöl, mert csak ő tudja stabilan a táncot. Nos… Ha az stabil tudás volt, akkor nem tudom, a többiek mit csinálhattak. Nekem az este nagyon tetszett, de egy-két figura eléggé feszült volt. Viszont mindenki nagyon jól alakított. Kivéve, aki nem. Persze ilyen nem volt.

Nagyon ötletes feladatokat találtak ki szeretett mókuskáink és tanáraink. Például amikor a titkos herkentyűburger receptjét kellett egy versbe foglalni, vagy épp A Szépség és a Szörnyeteg meséjét kellett vígjátékként előadni, vagy barkochbázni Walt Disneyvel. Nagyon tetszettek a programok mindenkinek. Megkérdeztem Macsekot, Meggylányt és Bencét is, akik ugyanazon a véleményen voltak, mint bárki más: Miszerint nekik nagyon tetszett. A diákok nagy élvezettel vettek részt a vicces feladatokban, hogy közös erővel kiszabadítsuk a jókat Dr. Genya mocskos mancsai közül.

Mindenki izgatottan várja, hogy vajon a mai nap estéjére milyen újdonsággal rukkolnak elő a felnőttek.

Lendvai Tamara

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr554626967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása