KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.31. 11:46 KN_2013

Etető kezek

Hajni, Bea, Zsuzsi, Tibi, Peti – ők mindnyájan a büfések. Mindig ott vannak a pult mögött, de mit csinálnak akkor, amikor nem látjuk őket? _MG_5465.JPG

Náluk vehetünk fagyit, üdítőt, csokit és még sok mást. Ennél viszont sokkal több mindent tesznek. Ők töltik fel a hűtőket, rendelik meg a jégkrémeket, italokat, besegítenek a mosogatásban, takarításban. Ne feledjük, tőlük kaphatunk vizet, evőeszközöket, és akkor is őket keressük, ha elveszítjük a büfékártyánkat. Hajniék akkor is sokat dolgoznak, ha nem látjuk őket a pult mögött, mert rengeteg munkát jelent az, hogy nap mint nap kiszolgáljanak 300 gyereket. 

Hol van a csapnak a dugója? – még ilyen kérdést is kaptak – meséli Hajni, amikor arról faggatom, milyen fárasztó felvetésekkel zaklatják őket a gyerekek. Ez amúgy nem kevés fáradtság. „Napi 10-12 órát dolgozunk” – meséli Tibi, és már ebből is látszik, hogy mennyi munkával jár, hogy minden gyerek időben megkapja a melegszendvicsét vagy a fantáját. 

De vajon mit csinálnak, amikor vége a munkának? Főleg pihennek, esetleg fociznak, teniszeznek, kosaraznak, strandra mennek vagy olvasnak. 

Persze mi is tudunk nekik segíteni, mondjuk vehetjük a fáradságot, és a szemetet, poharakat elvihetjük a kukáig, moslékosig. És hogy mire vágynak még? Tibi szerint egy szupermenes pólóra nem mondanának nemet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr745434162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása