KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.30. 23:12 KN_2013

Szerelmet hozott a hét első Kecskenewsása

Címkék: rólunk print szerelem nyomtatott Kecskenewsás

Elkészült a 9. évfolyam 157. száma! Ma, az esti program után gyorsan ki is osztottunk 110 darabot. Ezen a héten is újítottunk, mostantól ugyanis tematikus lapszámokat adunk ki. Az új turnus első bagázsa nehéz, de hálás témát kapott: a szerelem köré szerveztük ezt a lapszámot. Persze a lapban helyet kaptak a szokásos tudósítások is, hiszen nem feledkezünk meg arról sem, hogy közben zajlik Magyarország legnagyobb bentlakásos tábora is. 

A szerkesztők szerint az első lapszám nem rossz, de éreznek még pár egyedi gondolatot a slapajok kisujjában, így tovább nyüstöljük a fiatalságot. A következő lapszámban majd a felnőtté válás nehézségeivel foglalkozunk, jó és rossz dolgokkal egyaránt, addig is itt van frissen, ropogósan a hét első Kecskenewsása és a szerelem. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr15434944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása