KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.30. 15:19 KN_2013

Önbecsülés és Danikák

Címkék: kecskemét tippek pasizas kecskenewsas galántai eszter kn 2013

Cikibbnél cikibb pasizós dumák, szétrombolt önérzet, és a végén ott állsz a vágyott telefonszám nélkül. Miért?

galantaipasizos.jpg

Mert pasizós duma, mint olyan, nem létezik. Vagyis létezik, csak ne használd. Mert nem jön be. Oké, talán az agyonszolizott, fukszokkal a nyakában villogó hímnemű egyed rád villant majd egy fogatlan vigyort, de szerintem arra nem vagy kíváncsi. Vagy ha igen, akkor előre is elnézésedet kérem a cikkem miatt, végül is, ízlések és pofonok. 

„Elvesztettem a kulcsot a szívemhez, nem te találtad meg véletlenül?” Nem. Ha meg is találná azt az ominózus kulcsot, valószínűleg száz kilométer per órás sebességgel hajítaná el ez után a szöveg után. „Szerinted létezik szerelem első látásra, vagy bejöjjek még egyszer?” Jaj. Te inkább ne menj sehova ma már, ha lehet. És a közeljövőben se nagyon.

Igazából nektek nincs is szükségetek semmi ilyesmire, ugyanúgy, ahogy arra sem, hogy közösségi oldalakon keressetek magatoknak párt. Nem fogtok találni. Persze tudom, vannak kivételek, akik nyilatkoznak a női lapokban, hogy igen, a Peti megbökött Facebookon, és én rögtön tudtam, hogy ő az igazi. 

Sokkal vonzóbb, ha összeszeditek a bátorságotokat, és élőben keresitek a srácot. Ne legyenek tarthatatlan elvárásaitok, nem fog az első randin Rómába repíteni a magánrepülőjén, hogy egy kockás pléden ülve naplementét nézzetek, valamint nem fogja éjjel az ablakodat dobálni kavicsokkal, hogy romantikus szerenádot adjon. Maximum, ha összetöröd a kicsi szívét, de akkor inkább majd téglával.

Hagyd a szempilla-rebegtetést, mert nem úgy fogsz kinézni, mint Bambi, hanem mint akinek belement valami a szemébe, és képtelen kiszedni. Egy kedves mosoly mindig nyerő, és légy kezdeményező, mert butaság, hogy mindig a fiúnak kell lépnie. Jelezd neki, hogy nem feleslegesen küldözgeti a virágcsokrokat, és hívogat éjjel-nappal. Persze ne vidd túlzásba, ha már tizenötödszörre mondja anyukája, hogy Danika most éppen házit ír, hanyagold a dolgot. Semmiképpen se csörtess oda elborult aggyal leordítani Danika fejét, hogy hiszen ő akarta annyira ezt az egészet. Nem érdemli meg.

Vonjuk le a végső tanulságot: nagyon kevés Danika éri meg, hogy elveszítsétek miatta az önbecsüléseteket. Szóval hajrá lányok, ne kíméljetek senkit!

Galántai Eszter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr645434196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása