KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.30. 01:07 KN_2013

Miért jó olvasni?

Címkék: olvasás fantázia Balczer Eszter

Ne magyarázzuk túl azt, amit nem kell túlmagyarázni. Tessék elolvasni ezt itt!

olvas.jpg

Amióta az emberek nagy része tud olvasni, mindig két csoportot alkottak. Van aki szeret a betűk világában kalandozni, és olyanok is akadnak, akik a könyveket nem a megfelelő célra használják. De mindenki olvas, aki tud, még akkor is, ha nem akar. Ránéz valamire, amin betűk vannak, látja, értelmezi, tudja mi van oda írva, tehát olvas.

A szókincs és a képzelőerő egyik legjobb fejlesztője, hiszen az olvasó beleképzeli magát az adott történetbe, így szinte bárhova eljuthat. A nagy szókincs pedig az egyik legértékesebb dolog, mivel nem sokan rendelkeznek vele. A leghasznosabb unaloműzők közé tartozik, és ezt a tevékenységet szinte bárhol, bármikor lehet végezni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr805433009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása