KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.30. 15:14 KN_2013

Induló és 50 pont

Címkék: programok németország esti program kozma gábor kecskenewsás kecskenewsas kn 2013 kozma felix kozma gabor kozma félix

A tábortánc tényleg szuper, ezzel kezdődött az esti program, és a folytatás sem volt unalmas!

estiprogram_2.jpg

 

Tegnap este nyolc órakor csapaktok harcoltak különböző színekben, hogy minél több pontot szerezzenek. Ott volt 8 csapat: egy piros, egy fekete, egy lila, egy sárga, egy zöld, egy kék, egy barna és egy narancssárga. Az elején mindenki eltáncolta a szuper tábortáncot. Utána minden csapat kapott egy papírt, az állomások szerepeltek. A csapatoknak végre kellett hajtani az összes feladatot, amit az állomásokon kaptak. Ilyenek voltak a focipályán, a teniszpályán, a kosárpályán és a röplabdapályán.

Volt egy olyan állomás, ahol a csapatoknak ki kellett találniuk egy csapatnevet és egy indulót.

Egy másik állomásnál egy-egy fa botot kellett kihúzni a kupacból, de úgy, hogy nem szabadott megmozdulnia a többinek. De az is jó játék volt, amikor a kosárpályán 5 perc alatt 50 pontot kellett dobni, úgy, hogy egy kosár 2 pontot ért. 

Az este végén mindenki eltáncolta még egyszer a szuper tábortáncot. A hangulat nagyon jó volt. Nekünk igazán tetszett. Tízkor – szokás szerint – a program befejeződött.

Kozma Gábor és Kozma Félix

Félix és Gábor Németországban élő magyarok, akik ezen a héten a KecskeNEWSás szerkesztőségének berkein belül pallérozzák magyartudásukat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr585434176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása