KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.26. 19:36 KN_2013

Kellékférjek

Címkék: vélemény programok rólunk kecskemét újságírás elmélkedés lányok fiúk people team kecskenewsás tábori élet peopleteam galántai eszter kn 2013

"Egy jó házasság kompromisszumokra alapul." Nem haragszol, ha még a Petihez is hozzámegyek?

1002466_581092845275578_44136040_n.jpg

Nincs lánykérés, se lakodalom, nászút meg pláne nincs. A monogámia nem ismert fogalom, ez mindenki mindenkivel alapon megy. Röpködnek a levegőben a "vegyél már el feleségül", "na jó, ha veszel nekem egy fagyit, hozzád megyek", valamint a kedvencem, "Ne viccelj, még csak tizenötnél tartok, bele kell húznom".
Az ifjú pár szeme csillog a boldogságtól, felhúzzák egymás ujjára gyűrűt. De kígyóznak a sorok, és jönnek a következők. Az összeadók mintha már picit fáradnának. "Hányadszorra írom már le a nevedet? Még meg se száradt a tinta az előző házzasságleveleden!"
De még ez sem tántoríthatta el tegnap este a szolgáltatóházban a lelkes házasodni vágyókat a szándékuktól hogy örökre...Vagy legalább másnapig egymáséi legyenek.
Tudjátok, mindenkinek vannak elvárásaik. Számtalan filmben láthattunk romantikus leánykérést monológgal, rózsákkal, felbérelt zenekarral, minimum egy többszáz éves kastély kertjében. Nemcsak hogy a szerencsés nő, de még a férfi szeme se marad száraz. Mi meg pláne bőgünk. Csak letagadjuk.
És akkor még a gyűrűt meg sem említettem. Legyen gyémántkő arany foglalatban, de minimum tizennégy karátos. Fiúk, jobb ha most elkezdtek spórolni!
Áh, nekem nincsenek ilyen kikötéseim. Elég, ha megkéri a kezem, és nem az orrom előtt szaggatja szét a házzaságlevelet. Az még pláne plusz, ha a gyűrűt is viseli. De ez már olyan luxus, amit nem is várok el férjecskéimtől.
A boldog házasok ezen felül jósoltathattak maguknak, ihattak egy finom koktélt, csináltathattak egyforma tetoválást, vagy akár elénekelhettek egy szerelmes számot a karaoke-sarokban. Sőt, akinek bármilyen fajta sötét titok nyomta a szívét, megvallhatta Stückinek és Borzasnak.
Ki tudja, jövőre talán én is beszállok a versenybe, és halomra fogyasztom a férjeket. Szóval, vigyázzatok velem, egy év múlva kéz nem marad gyűrű nélkül!

Galántai Eszter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr955428087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása