KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.26. 19:44 KN_2013

Csajozás

Címkék: vélemény rólunk kecskemét újságírás elmélkedés lányok fiúk people team kecskenewsás tábori élet peopleteam mészáros nándor kn 2013

„A külső megfog, a belső megtart.”

Ez az egy szó jelent majdnem mindent egy mai teenager fiú számára (csajozás). Amikor meglátsz egy szép lányt az utcán, vagy máshol, megesik, hogy utánanézel, és megcsodálod testi adottságait, egyszóval stírölöd.

249036_581092588608937_287400898_n.jpg

A mai világban csajozás annyit tesz: legyen minél szebb barátnőd, mert az a mérvadó, legyen jó a teste stb. De hiába szép a lány, ha belül nem olyan, mint amilyen lányt mi szeretnénk. Lehet bármilyen jó csaj, ha bunkó, buta, sznob, féltékenykedős típus, akkor nem érdemes kikezdeni vele. Igazából sokan csak arra vágynak, hogy igazán szeresse őket valaki. Legyen valaki, aki több neked mint egy egyszerű lány, valaki, akivel mindent megoszthatsz, valaki, akivel jól érzed magad és nem félsz önmagad lenni, hiszen pont ezért szeret.

Amint kinövünk a „fúj lány” korszakunkból, belépünk abba, amikor tetszeni akarunk a lányoknak. Belőjük a sérót, márkás cuccokat veszünk fel, ápoltak próbálunk maradni. Első látásra nagyon is számít, hogy mit látnak, hiszen az alapján alkotnak egy kezdetleges képet. Utána minél több időt kell vele tölteni. Nevettesd meg, de ha kell akkor beszélgessetek komolyabb dolgokról is. Aztán ha eljött az idő, mondd meg neki, hogy mit érzel iránta. Ettől a pillanattól fél mindenki, mert nem akar elbukni. Ha jól alakulnak a dolgok, járni kezdtek. Ha egyre rosszabb a kapcsolatotok, félned kell a szakítástól. Minden egyes barátnőddel, aki van/lesz tanulni fogsz, a sikerekből, és a hibákból egyaránt, és azokat legközelebb nem követed el (hibák). Kvázi, ahogy egyre nagyobb leszel, annál „jobb leszel a csajozásban”. Húszévesen ezt az egész dolgot más szemmel fogod nézni, sokkal nagyobb hangsúlyt fektetsz majd a lány személyiségére, mint a kinézetére. De itt mi még nem tartunk...

Mészáros Nándor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr365428098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása