KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.24. 13:21 KN_2013

Hétfő este a PT-ben

Címkék: programok rólunk kecskemét újságírás esti program people team kecskenewsás tábori élet peopleteam újságíró tábor kn 2013 hégely eszter

Tegnap délután, a karate bemutató után történt a csapatválasztás. Nyolc csapat közül lehetett választani: lila, zöld, csoki, világos kék, sötét kék, piros, sárga, barna. Minden csoport saját zászlót kapott. A csapatversenyre este került sor.

hétfőeste.jpg

A megnyitó után az összes csoport oda-vissza rohangált az állomások és a focipálya között, hogy elvégezze a feladatokat. Volt körtánc, piramisépítés műanyag poharakból, logikai feladatok, cipőkeresés-felismerés bekötött szemmel, félkezes cipőfűző-kötés, csoportos tánc, tárgykeresés bekötött szemmel, sorverseny és indulóüvöltés ezerrel. Mikor az összes csapat végzett a feladatokkal, következett a tábortánc.

A versenyek végére szinte már mindenki tudta kívülről csapata indulóját, annyiszor kellett elüvölteni. A versenyek alatt a tábor gazdagodott egy törött zászlóval, a lila csapat jóvoltából. Szerintem klassz volt a hangulat, akit kérdeztem, az azt mondta, hogy jól érezte magát. A legnépszerűbb feladat (a lány csapattársaim körében) egyértelműen a táncolás volt. Nekem a körtánc tetszett nagyon, csomót nevettünk, amikor láttuk a többieket körben állva kánkánozni, vagy átbújni egy hullahopp karikán, miközben a kör közepén álló Shrek-maszkos illető vékony hangon visongott, hogy ,,hajrá!'', meg ,,táncoljatok, mert nem látom a bugit a lábatokban!'' Szerintem a csapatválasztás azért jó ötlet, mert jobban megismerjük egymást. Nagyon tetszik a ,,szörnyezés'' is, a jelmezek viccesek. Jó ötlet volt a tablófestés, jó képek lettek.

A fotókat a hangárban állították ki. Szerintem a sütiszörnyes tabló az egyik legjobb, nagyon jól néz ki. A csapatok indulói és a csapatnevek is nagyon ötletesek lettek. Az este kellemesen telt, szerintem nem volt olyan, aki nem érezte jól magát a csapatverseny alatt.

Hégely Eszter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr895422959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása