KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.24. 20:25 KN_2013

Esti program

Címkék: vélemény programok rólunk kecskemét újságírás people team kecskenewsás tábori élet peopleteam kn 2013 szabó dóri

A tegnap este kicsit más volt, mint az eddigiek, ugyanis most nem csak fizikai tudással kellett bizonyítania a csapatoknak.

SZD_estiprogramkep_0724.jpg

Nyolc óra körül már a Hangárban, a számukra kijelölt helyen, gyülekeztek a csapatok, majd mindenki kapott egy táblát krétával és szivaccsal, amire egész este szükségünk volt. Első feladatként kérdéseket tettek fel nekünk, majd megadtak három, a, b, és c válaszlehetőséget, nekünk pedig azt a betűjelet kellett felírnunk a táblánkra, amit helyesnek véltünk.

Következő feladatként különböző filmzenék elejét játszották le, nekünk pedig ki kellett találnunk melyik filmhez is tartozik.

Utána minden csapatból egy vállalkozó szellemű gyereket választottak ki, akik felmentek a színpadra, ott pedig bekötötték a szemüket. Miután ez megtörtént, különböző tanárok és mókusok jöttek fel közéjük, a diákoknak pedig ki kellett tapintaniuk, hogy vajon ki állhat előttük, ha név szerint meg tudták nevezni az illetőt, azért 5 pontot kaptak, ha csak körülírták, azért 2 pont járt.

Az ezt követő megmérettetésre a legfürgébb lábú társainkat választottuk ki, akiknek a papírrepülő-keresés volt a feladatuk, az egész tábor területén, de végül senki nem kapott pontot, mivel az ügyeletes nem engedte ki őket, így sokan alig, vagy semmit nem találtak. Ameddig ők nem értek vissza eldöntendő kérdésekkel folytattuk a játékot.

Később, még több feladat is volt, az elmaradhatatlan papíron való táncolás, amikor mindig félbehajtják a lapot alattad, vagy éppen amikor a kis mókusunkat kellett megetetni bekötött szemmel, illetve a tanárok kis kori képeinek felismerése is szerepelt a játékok között.

Két feladat közti idő sem telt unalmasan, választanunk kellett egy tábláról, és az ott található pontszámot a csapat megkapta, vagy elvihette a különböző ajándékokat.

Az estét szokásosan a tábortánc zárta, ami a padok között, hely szűkében, nem sikerült túl fényesre, de a szokásos hangulat így is megvolt.

Szabó Dóri

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr165423641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása