KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.23. 11:56 KN_2013

Vasárnap esti mókázás

Címkék: vélemény programok rólunk kecskemét újságírás people team kecskenewsás tábori élet peopleteam kn 2013 oláh luca

Vacsora. Az első olyan program, amin már az új turnus összes gyerkőce részt vesz. Főleg ha a kaja is finom. Márpedig létezik olyan, aki nem szereti a rántott húst egy kis limonádéval? Utána némi pihi, hogy ülepedhessen az étel, meg persze azért, hogy mindenki felfoghassa: újabb hét kezdődött a 2013-as PEOPLE TEAM tábor életében!

vasárnap.jpg

8 óra előtt kicsivel, a rutinos táborozók már tudják: irány a focipálya; és hogy megelőzzék a megszokottnál is megszokottabb felszólításokat („Mindenki menjen a focipályááááraaaa!”), előre sietnek, és kényelmesen helyet foglalnak a műfüvön. A tegnap este is valahogy így történt.

Ha vasárnap, akkor új arcok. Ha új arcok, akkor pedig ismerkedés. Ennek jegyében telt el a második hét első estéje. Elsőként a hét témájához kapcsolódó tábortáncot csodálhattuk meg, melyet a fotósok tánccsillaga, Barni be is tanított nekünk. Ezután a „régiek” avatták fel az „újakat” különböző stílusú bemutatkozásokkal. Volt öregasszony találkozótól kezdve, a hiperaktív kisgyerekek gyűlésén keresztül a plázacica bemutatkozásig minden. HáDávid, mint a tábor már megszokott műsorvezetője, pedig sorban mondta az ezután következő feladatokat. Bár voltak olyanok, akik egy óra után már a kerítés kijáratánál őrködő kis-, vagy nagymókust győzködték, hadd távozhassanak, szerintem az egész hét egyik legfontosabb eseménye az, hogy új embereket ismerjünk meg, barátkozzunk, és kicsit megmozgassuk magunkat az egész napos punnyadás után.

Megtehetjük ezt könnyedén, csak egy-egy mosollyal, esetleg egy kacér kacsintással, vagy azzal, hogy megnevettetjük a másikat, de egy láncfogócska révén még az együttműködés is új kapcsolatokat alkot, és ez a csodálatos az egészben.

Ezen az estén nincs más dolgunk, mint kacarászni, és önmagunkat adni, hiszen új lappal indítunk, és egy életre szóló barátra is lelhetünk!

Oláh Luca

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr735420074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása