KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.23. 12:33 KN_2013

Bezenélve

Címkék: vélemény programok rólunk kecskemét újságírás people team kecskenewsás tábori élet peopleteam kn 2013 mihócza viktória

Ki mit hallgat, miről és meddig. Mindent megtudtunk a tábor zenei ízléséről.

bezenélve.jpg

A zene a mai világban talán az egyetlen hely, ahová elmenekülhetsz, ahol egyszerre nevethetsz és sírhatsz, vagy ahol feltartott középső ujjal ordíthatsz minden és mindenki ellen. Legalábbis én így képzelem el.

A sok „én minden zenét szeretek” után megszültük, milyen zene is a kedvenc. A táborozók nagy része a pop és a techno combo-ra szavaz, de vannak, akik inkább rockot, jazzt, vagy a mulatóst részesítik előnyben. A lányok a popos, jazzes részleg, a fiúk pedig inkább rappet, vagy rockot hallgatnak. Persze ez keveredhet, nem akarok senkit beskatulyázni.

Nekem először fel sem tűnt, de egész nap zenét hallgatunk. Mindig mindenhonnan szól, ami jobban belegondolva fantasztikus. Innen is köszönjük a DJ-knek – azoknak az embereknek, akik a gordiuszi csomót is kibogozzák és használható vezetékeket varázsolnak a hatalmas gombócokból – hiszen sosem fogyunk ki a számokból. Én tutira idegösszeroppanást kapnék már két nap után.

Ezért, hogy behatóbban informálódjunk, megkérdeztem Csirkés Christ, mit gondol a tábori zenéről és hasonló finomságokról. Elmondta, hogy hosszú toplista nézegetésbe kezdett a lemezlovas állás betöltése előtt. Amikor a két ház között zenélt nekünk, rájött, hogy a számkéréseinket is fölhasználva kialakíthatja a tökéletes People Team-szám listát. Dalkéréseinket papírra is vethetjük, így emlékezni is fognak rá. Mindenkit buzdítok arra, hogy írjon össze minél több számot, hogy a legjobb, szívünknek legkedvesebb dalok kerüljenek fel. Akinek viszont Justin Bieber a szíve csücske, az rosszul járt, mert Chris ettől az egy előadótól képtelen bármilyen számot is meghallgatni. Pedig elég sokszínű zenét hallgat. Megemlítette, hogy nagyon tetszik neki a lemezlovasság és máskor is szívesen csinálná.

Mihócza Viktória

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr95420295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása