KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.22. 09:52 KN_2013

Álomtábor

Címkék: vélemény programok rólunk kecskemét újságírás elmélkedés people team kecskenewsás tábori élet peopleteam kn 2013 sajgó réka

A PEOPLE TEAM maga az álomtábor. De mi lenne, ha egy gyerek vezetné?

kepatmeretezes_hu_IMG_1597.JPG

Ater nagyon jó táborvezető, de mi lenne, ha egy közönséges gyerek, például én vezetném? Néhány dolgot biztosan megváltoztatnék. Először is, a Hangár területén kívül is lehetne enni, még a kollégium szobáiban is. A második ötletem az, hogy egyszerre többen is ugrálhassanak egy a trambulinon. Azután csináltatnék valamit a Hangár wifijével, mert még egy YouTube-videót sem lehet letölteni, annyira gyenge. Ha én vezetném a tábort, akkor nem kellene este tízkor a szobánkba menni, sőt, minden esti program után bulit tartanánk a Hangárban. Ja, és a 2000-ben született táborozók is bemehetnének a stand up comedyre, mert tény, hogy Borzasnak hála, engem beengedtek, de nem mindenkinek van ilyen protekciója. Minden héten lenne szolgáltatóház, mert nagyon igazságtalan, hogy ha nem a jó hétre jössz, akkor lemaradsz róla, pedig ez az egyik legjobb dolog a táborban. Ha már a jó dolgoknál tartunk, akkor újra szerveznék lovaglást, mert ezt nagyon szeretik a kicsik, és saját magamon tapasztaltam, hogy milyen rossz, amikor a testvéred nyavalyog, mert mindenáron lovagolni akar. A kötelező délutáni sportbemutatók helyett valami sokkal érdekesebbet szerveznék, ami jobban leköti a gyerekek figyelmét. A csillagászatra nem csak tíz gyerek mehetne, és újra a régi helyen lehetne megtartani, mert a teniszpályán világos van, és így nem olyan élvezetes.

Természetesen tudom, hogy a szabályoknak megvan az okuk (bár néhánnyal nem értek egyet). Tudom, hogy ha mindenhol azt csinálnánk, amit szeretnénk, akkor annyira szétszednénk a kollégiumot, hogy soha többé nem tarthatnánk itt a tábort, sokan ugrálni veszélyes, nehéz jó wifit biztosítani, amikor egyszerre több-százan használják, ha mindig fent lehetnénk este, akkor elaludnánk az órákon, a 2000-ben születettekkel együtt már úgyis túl sokan lennénk (én meg úgyis bemehetek), a csillagászatot azért meg lehetne oldani, de így is jó. Ha én mint gyerek szervezném a tábort, akkor minden összekavarodna. Emellett rettenetesen unalmas és fárasztó lehet állandóan telefonálni, ezért úgy döntöttem, hogy a vezetői posztot újra Ater töltse be.

Sajgó Réka

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr575418193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása