KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.21. 17:17 KN_2013

Béla és Krisztián

Címkék: rólunk kecskemét újságírás people team kecskenewsás tábori élet peopleteam oknyomozó riport kn 2013 mihócza viktória

A PT-ben infotanár, szabad idejében a Béla királyi család nevelője – ő Csirkés Chris...

1044552_575672979150898_1830073315_n.jpg

A mókusok általános véleménye Csirkés Chrisről az, hogy hatalmas arc, szereti a csirkéjét, és a kedvencem, hogy infós alkat, de egyben erős is, mivel három kólás rekeszt is el tud vinni egyszerre. Az infós gyerekek szerint meghatározó ember, és mindig mindenhol ott van. Ater a következőket fűzte még hozzá: „Régen tűnt fel először a táborban, aztán megszökött, és most megint itt van.”

Chris és IV. Béla bensőséges kapcsolatát senki sem kérdőjelezi meg, és sokan állítják, hogy a csirkéit sosem hagyná el. A két szétválaszthatatlan barát együtt megy mindenhová. Béla általában vagy egy nagyobb zsebből integet az érdeklődőknek, vagy épp Chris kezében kap helyet.

A pletykákra (amiket eddig csak Chris ismert, de most már mindegy) az emberek nagy része nem tudott felelni a röhögéstől, vagy nem is akart. De pár dolgot azért megtudtam: például együtt szoktak zuhanyozni, amit Ater azzal a ténnyel támasztott alá, hogy a csirke gumiból van, és így nem ázik el. Az együtt alvást Chris is megerősítette, bár azt mondta, hogy Béla csak a lámpáról szokta őrizni az álmát.

Miután sikerült megtalálnom Christ, tőle is kérdeztem párat. Elmondta, hogy ő a Béla királyi család nevelője, és évről évre új nemzedéket szokott fölnevelni, de kizárólag a PT-ben. Most IV. Bélával nyomul és csatlósával, ifjabbik Jimmel. A mostani Bélával két hete találkozott egy akvárium előtt. Saját bevallása szerint a Bélákkal mindig spontán ismerkednek meg. Az első Bélával nyolc éve találkozott Szántódon, a révnél, és a csirke egyből úgy gondolta, hogy Chris érdemes lenne a fölneveléséhez. Bélát mindenki szereti és teljes értékű táborozónak tartja. Bár pár embernek az idegeire szokott menni a folytonos ordibálása miatt. A Bélák tábor után egy nagyon csöndes helyre utaznak, ami szigorúan gyerekmentes. Ahonnan mindig írnak Chrisnek képeslapot.

Mihócza Viktória

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr845417472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása