KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.19. 11:37 KN_2013

Öltözködés egy gyerektáborban

Címkék: vélemény programok rólunk kecskemét újságírás elmélkedés people team kecskenewsás tábori élet peopleteam czigány petra kn 2013

Nem tudsz dönteni, hogy mit vegyél fel? Fontos az időjárás az öltözködéshez? Számít a márka és a divat? Nem maradt ruhád a tábor végére? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, itt megtalálod őket!

774362_576625719055624_514899147_o.jpg

Manapság a tiniknél a divat diktál, és az a legfontosabb, hogy mindennap tökéletes külsővel álljanak ki mások elé. Hiába kényelmetlen egy ruha, a fiatalokat ez nem érdekli, ha a divat szempontjából szép. Pedig az én véleményem szerint a táborban ajánlott és jobb kényelmesen öltözködni.

Az időjárás is meghatározó szempont ahhoz, hogy mit vegyünk fel. Az se jó, ha hűvös időben kevés ruhát veszünk magunkra, mert akkor kockázatos, hogy betegek leszünk. Lányoknál gyakoribb ez az eset, és náluk veszélyesebb is, mert ha „forrónadrágot” hordanak hideg időben, akkor esélyes a felfázás, amit egy táborban elég kellemetlen elkapni. Ha viszont melegebb időben vastagabb ruhát veszünk, az is rossz mellékhatásokkal járhat. Alapból izzad a testünk melegben, de ha még sok ruha is van rajtunk, az a bőrünknek se tesz jót, mert bepállik, és kellemetlen szaga lesz. Ezért ajánlom minden táborozónak, hogy időjárástól függően nagyon figyeljen oda, mit vesz fel, vagy ellenkező esetben nagyon meg fogja bánni, ha rosszul választott.

Fontos a márka? Erről a kérdésről szerintem megoszlanak a vélemények. Ha valaki tehetősebb, és megteheti, hogy a manapság menő márkákat hordja, akkor előfordulhat, hogy ez a személy lenézi azt, aki ezt nem engedheti meg magának. Ez egy nagyon csúnya dolog, és annak, aki ezt csinálja, lehet, hogy az öltözködésével nem, de a személyiségével elég nagy gond lehet. A márka nem fontos, főleg egy gyerektáborban.

Még egy szempontot meg kell említeni, ami a hanyagság miatt fordulhat elő. Ha egy ruhát már hordott egy illető egy vagy maximum két napig, az utána a szennyesbe kerül. A szobatársaidat és másokat is zavarhat a háromnapos póló illata. Ha esetleg előfordult veled, hogy kevés ruhát hoztál magaddal, és többször kell hordanod ugyanazt, akkor tedd meg, hogy kimosod! Általában a táborhelyeken található mosógép, és ha nem tudod használni, akkor kérd egy táborozó vagy tanár segítségét!

Czigány Petra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr1005414759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása