KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.19. 12:40 KN_2013

Esti program

Címkék: programok kecskemét újságírás people team kecskenewsás tábori élet peopleteam kn 2013 szabó dóri

Az e heti téma az ünnepek, az első esti csapatprogramon pedig a húsvétot ünnepeltük.

SZD_estiprogram_0716.jpg

Tegnap este húsvét volt, legalábbis a PT-ben. Nyolc óra felé gyülekeztünk a csapatunkkal a focipályán, ahol a tábortánc eltáncolása után a csapatkapitányok megkapták a menetleveleket, és a kis kosarakat, amikben később tojást kellett gyűjtenünk minden állomáson.

A Gwyrdddek első állomása a teniszpályára vezetett, ahol egy élőképeket kellett csinálnunk, a társainknak pedig ezeket ki kellett találniuk.

Miután begyűjtöttük az első – de nem utolsó! – maximális pontszámunkat, továbbindultunk a focipályára. Itt a húsvéti nyúl feltételhez kötötte az idei csokiosztást, a kapura erősített karikákon kellett átdobnunk a labdákat. Ennek végeztével még volt feladatunk, mert egy labdát harminc másodpercig a levegőben kellett tartani.

Később átjutottunk a pók hálóján, locsolóverset írtunk, és postásat is játszottunk.

A focipálya előtti résznél legelőször elénekeltük az angol ábécét, majd olyan tárgyakat kerestünk, ami az adott betűvel kezdődött, de sokszor csak valakit beállítottunk, akinek azzal a betűvel kezdődött a neve, de itt sem panaszkodhattunk, mert a legmagasabb pontszámot nyertük el ismételten.

Innen nem kellet túl messze menni a következő állomáshoz, ami a pálya közepén várt minket, egy hatalmas lepedővel. Erre rá kellett állni, és ezen próbáltunk minimum egy félfordulatot tenni, több-kevesebb sikerrel.

Kicsivel később a kosárpályán újabb kihívással néztünk szembe. Az egyik lavórból a másikba próbáltuk átvinni a vizet, kanalak segítségével, hogy aztán az összegyűjtött vízből megtöltött vízipisztolyainkkal letisztítsuk az összefirkált táblákat.

A feladatok elvégzése után újra összegyűltünk, hogy még egyszer eltáncoljuk a tábortáncot, immár zenével, és megcsináltuk a tábor első hullámát, az estét pedig szokásosan a TV-maci zenéje zárta.

Szabó Dóri

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr555414872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása