KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2013.07.16. 12:48 KN_2013

És újra itt vagyunk!

Címkék: média kecskemét újságírás borzas people team kecskenewsás lederer balázs peopleteam újságíró tábor médiatábor kn 2013

Kicsit késve jelentkezünk, mert számunkra csak most kezdődött el a 2013-as PEOPLE TEAM tábor, azonban örömmel jelenthetjük: a KecskeNEWSás hamvaiból felkelve újra főnixmadárként szárnyal.

1074586_576157725769090_1954101977_o.jpg

Hogy mi minden történt eddig? Például kaptunk egy ellenségesen viselkedő új nyomtatót és egy rakoncátlankodó routert, illetve operációs rendszer nélküli számítógépeket – egyszóval a technika poklának legmélyebb bugyraiba merülve folytattunk sikeres ördögűzést.

Sikerrel vettük az akadályokat. Minden működik, jó a kedv, kattognak a billentyűzetek, az újságíró leánykák csinosak, a fiúk lovagiasak, már így, az elején igazi szerkesztőségként működnek.

Aztán: idén is párhuzamosan fog pörögni az online és az offline KecskeNEWSás. A blogra folyamatosan kerülnek majd fel a frissebbnél frissebb írások, ropogós sztorik, tábori kulisszatitkok. Mindenki minden nap ír, az írásokból pedig két naponta összeáll a KecskeNEWSás magazin, a tavalyihoz hasonlóan A4-es méretben, sok képpel és vadi új designnal.

Mit is mondhatnék még? Süti, kacsa, megakirályság, nyilván, mint minden évben a PEOPLE TEAM-ben. Hamarosan felkerülnek az első turnus szerkesztőségének bemutatkozásai, szóval stay tuned, Borzas out.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr825407173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása