KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.27. 22:00 KN_2013

Visszaszámlálás

Címkék: búcsú barátság elmélkedés utolsó nap tábori élet góczán éva

Indulás az idei utolsó órára a PT-ben: így kezdődött a péntek reggel mindenkinek. Van, akinek ez tesztet jelent, nekem pedig az utolsó cikkemet idén.

GE_0726_utolsonapfoto.jpg

Utolsó turnus, utolsó nap itt a PEOPLE TEAM-táborban. Mindenkit szomorúsággal tölt el az a tudat, hogy véget ér a felhőtlen szórakozás, a mindennapos nevetés és programáradat. Azt hiszem, a legjobban mégis az emberek fognak hiányozni, hiszen nem mindennap van az ember egy ilyen jó közösségben. Igaz, nekem ez a legelső táborom, de bátran mondhatom, hogy itt töltöttem a legjobb hetemet ebből a nyárból. Mellesleg ezzel az állítással (szerintem) nem vagyok egyedül. De amint véget ér a PT 2012, kezdődhet is a visszaszámlálás a PT 2013-ig. Viszont, mielőtt elkezdődne a visszaszámlálás, gondoljunk vissza egy kicsit az idei emlékekre magunkban.

A tábor vége nemcsak a táborozókat érinti rosszul, hanem a mókusokat és a tanárokat is. Ki fogja most nyaggatni őket egész évben és a nyár hátralévő részében? Kik fogják felderíteni a borús hétköznapjaikat? Szóval a PT vége mindenkit lehangol egy kicsit. De tudjátok mit? Élvezzétek ki, amíg itt lehettek. Vegyetek részt minden maradék programon, és bulizzatok egy jót az utolsó este, hogy erről napról legyen a legjobb emléketek.

Szóval igen, sajnos ennek a 4 hétnek elérkezett az utolsó napja, de ne legyetek rosszkedvűek, és keljetek mindennap úgy, hogy mindjárt itt a PT 2013. Addig is tartsátok a kapcsolatot az itteni barátaitokkal, és emlegessétek fel a közös emlékeiteket. Legalábbis én ezt fogom tenni. Velem tartotok?

Góczán Éva

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr534682030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása