KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.27. 10:00 KN_2013

Csakis a körömfestés

Címkék: vélemény siker divat öröm boldogság smink lányok körömfestés hunyák veronika

Gondolom, a legtöbb nagylánynak ki van festve a körme. Mert ha szép a köröm, szép az élet, mindig erre gondolj, és mosolyogj az utcákon.

köröm2.jpg

Ha felnősz, semmiképp ne hagyd ki a körömfestést! Vannak olyan férfiak, akik kifejezetten szeretik és csodálják a nők ápolt és festett körmét. Egy nő tetsszen a férfiaknak. A szép köröm szebbé és vidámabbá varázsol. Élénk színei élénk környezetbe visznek. Szép lakk, szép ruha, szép nő: mindig erre gondolj, semmi másra.

Amikor az ecset végigsimul a körmödön, és felcsillan, mint a csillag az égen, a szemeid is felragyognak és nagyon szép dolgokra gondolsz. („Olyan szép ez a szín, nagyon jól fogok kinézni vele ebben a ruhában!”) Ez jó. A világon a legjobb. Nincs más dolog, ami ehhez hasonló.

A körömfestés egy nagyon csudálatos dolog, ami közben nem lehet unatkozni. Barátnők gyűlnek össze, és beszélgetés közben festik egymás körmét, matricázzák, díszítik. Amíg szárad a lakk, lehet olvasni, vicceket mesélni, pattogatott kukoricát enni és közben tévét nézni. Unatkozni viszont nem, mert az nem a körömfestéshez kapcsolódik, kicsit sem. Az a legjobb az egészben, hogy nem csak egyféleképpen lehet: az interneten tömérdek fajta technikát találhatsz. Érdemes megnézni őket.

A körömfestés nagyon népszerű, és én szeretem a népszerű dolgokat. A manikűrösöknek különösen jó, mert nagyon sok fiatal lány festeti ki a körmét. Manikűr, pedikűr, műköröm, körömlakk és körömmatrica: ezek mind csudálatos dolgok egy nő életében. Lehet, hogy a körmözés sok dologgal jár, de a szépségért meg kell szenvedni.

Hunyák Veronika

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr934680062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása