KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.26. 17:00 KN_2013

Górcső alatt a távol-keleti ízbomba

Címkék: vélemény kaja büfé háttér people team tábori élet peopleteam góczán éva

Csirkés vagy marhás? Csípős vagy nem csípős? Igaz, csak ez a két íz van belőle, de ennyi is elég, hiszen egyiket sem lehet megunni.

GE_0725_leves.jpg

Előfordulhat olyan, hogy például nem ízlik az ebéd, vagy éppen éhes vagy délután. Ilyenkor muszáj enned valamit, hiszen éhen nem maradhatsz. A korgó gyomor elmulasztására az egyik legjobb megoldás a büfében kapható kínai leves, vagy a bögrés leves. Ha még nem döntötted el, melyikkel csillapítanád éhséged, akkor segítek egy kicsit a döntésben.

A kínai leves teljesen más, mint a sima instant leves. Egyrészt több, tehát laktatóbb, másrészt szerintem finomabb is. Hogy milyen az íze? Szavakkal ezt nem lehet elmondani. Az egyik legjobb dolog benne, hogy nagyon sok tésztát tartalmaz. Igaz, úgy látszik, emellett alig van leve, de mikor a szádba veszed a kanalat, egyből másképp érzed.

Viszont van egy kis rossz oldala is a kínai levesnek: nem a legegészségesebb. De ha éhes vagy, inkább egyél egy ilyen levest, mint jégkrémet vagy csokit, mert ezeknél még mindig jobb. Mellesleg olcsóbb is: csak 5 forint.

Biztos többen kíváncsiak vagytok, hogy mit tartalmazhat, amitől ilyen finom. Őszintén szólva én sem tudom, mert nem én gyártom. Viszont egy biztos: nehéz pártatlannak maradnom, hiszen engem is elvarázsolt az ízével. Szóval, ha még nem ettél, akkor muszáj kipróbálnod, de vigyázz a csípőssel, mert nagyon erős. Ha pedig már ettél, akkor érted, miről beszélek. Persze, biztos van olyan is, akinek nem ízlik, de ízlések és pofonok. Viszont az biztos, hogy én a kínai leves mellett voksolok.

Góczán Évesz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr934679839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása