KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.25. 11:17 KN_2013

Délutáni programmontázs

Címkék: programok sport foci tábori élet sport poha-rak speedstacks speed stacking vékony anna

Van itt olyan egyáltalán, aki még egyetlen délutáni programon sem vett részt? Ha igen, akkor gyorsan pótolja! Használjátok ki az egész napot! Csak jobb kint lenni az udvaron, és elfoglalni magadat valamivel, mint bent unatkozni a szobában, nem? De ez mindenkinek a maga dolga. Azért elmondom, hogy aki bent volt a házban, miről maradt le.

deli3.jpg

A tegnap délutánnak már az eleje szuper volt, ugyanis ebédre pizzát kaptunk.

Kaja után freestyle foci szemtanúi lehettünk, amit ki is lehetett próbálni, vagy megmutathatta tudását, aki akarta. Majd Ater 15 táborozót lovagolni vitt, és a hallottak alapján nagyon jól érezték magukat. Továbbá választhattunk a falmászás, pingpong, sportpoharazás, spanyolóra, strandröpi, kütyük, társasjátékok közül, illetve könyvajánlóhoz is volt szerencsénk. A könyv címe: Ezopara, amelyet Böszörményi Gyula és a táborban tanító Maf írt. Akit érdekel, az menjen fel a PEOPLE TEAM honlapjára és keresse az e-regényeket.
Sajnos esett az eső, de ez sem szegte kedvünket, sőt néhányan teniszeztek a rossz időjárás ellenére is. Akinek pedig ehhez nem volt kedve, a Hangárban találhatott magának valamilyen elfoglaltságot (pl. kitűzőkészítés, gyöngyfűzés). Akrobatikus bemutatót (XMA) is láthattunk. Lehet ezt még fokozni?

A tanárok és mókusok sosem fogynak ki az ötletekből. Tegnap is arról beszélgettünk, hogy hogyan tudnak minden egyes nap újabbnál újabb feladatokat csinálni? Arra jutottam, hogy fogalmam sincs.
Egy biztos: mindenkinek akadt valami kedvére való, amivel elütheti az időt vacsi előtt.

Vékony Anna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr224676861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása