KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.24. 11:17 KN_2013

Nevetés határok nélkül

Címkék: programok tudósítás kecskemét nevetés esti program zsibi people team tábori élet peopleteam hunyák veronika

Gondolom, minden tanárnak, mókusnak és táborozónak nagy élmény volt a hétfő este. Nyolc csapat küzdött a győzelemért. Könnyítés volt, hogy hatnál kevesebb pontot semmiképpen nem osztott ki a zsűri.

2roni.jpeg

Zsibi, a műsorvezető egy zacskóból húzta ki a sorrendet. A bézs szín kezdett, KáDé ritmusára lányok táncoltak, cigánykerekeztek. Utánuk a piros csapat jött, egy kis tánccal és az olimpia öt karikájának megfelelő beállással szuper produkciót mutattak be. A zsűrinek leginkább az olimpiával kapcsolatos, vagy a nagyon-nagyon vicces előadások tetszettek.

A feketék egy vicces, vidám produkcióval álltak elő. Nekem a tejivós része volt a kedvencem. Erre sok pontot kaptak.

A kékek táncoltak. Cucu elöl, a többi táncos mögötte, és – hogy az egész csapat részt vegyen benne – azok, akik nem szerepeltek, a táncolós csapat mögött tapsoltak.

A citromsárgák is táncos produkciót attak elő. A zöldeknél külön-külön hajlékony, tehetséges lányok és fiúk álltak elő akrobatikával, focival. Egy lány a földön hullámozva haladt végig a színpadon. Az szerintem nagyon menő volt. A narancsok is egy hasonló előadással álltak elő.

A csapatjátékok között külön kis feladatok is voltak. Paraván kifestése és díszítése, tárgyak becsomagolása,  „ládafoglaló”, erős fiúk (ki bírja tovább a ládát tartani?”) és erős lányok (ki bír tovább fekvőtámaszpózban maradni?”) csatája. Ezek után jött a vicces: lány és fiú tanárokból vagy mókusokból álló párosok tánca egy papíron. Jobb táncért jobb pontot kaptak. A papírt folyamatosan félbe kellett hajtani. Egymás lábára álltak, és a kicsi hely miatt a fiúk a hátukra vették a lányokat. A vége felé már az egész tábor nevetett. És amikor ennek vége volt, irány mindenki az ágyba.

Hunyák Roni

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr984674658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása