KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.23. 20:29 KN_2013

Rangadó

Címkék: újságírás zsibi lederer balázs újságíró tábor vékony anna

Komoly versengés szemtanúi lehetünk. A kék sarokban a KecskeNEWSás, a piros sarokban az Iskolaújság

pt_tanar_ujsag.jpg

Én ugyanis év közben az iskolánk újságjához tartozom, most pedig a PT szerkesztőségében vagyok. A különbség az iskolám és a KecskeNEWSás szerkesztősége között óriási.

Ott kezdeném, hogy a suliban a kiadott témák unalmasak, a tanárok sok megírt cikket nem tesznek bele az újságba, szerkesztőségen kívül lévő embereknek adnak feladatokat, így sok szerkesztő munkája bele sem kerül az újságba, ez az oka, hogy sokan kedvetlenül írják beszámolójukat. Az egy iskolaújság, mégis inkább úgy tűnik, hogy nem a tanulók, hanem a tanítók érdeklődésének kedvez.

A KecskeNEWSás csapata – az előbbiekkel ellentétben – sokkal összetartóbb, komolyabban veszik feladatukat.  Zsibi és Borzas segítőkészek, jófejek, a kiadott témák is nagyon találóak és izgalmasak. Mindenki lelkes, nagyon sok jó cikk kerül ki a többiek keze alól. Ez az újság olyan infókat tartalmaz, amik a PT-tábor lakóit érdeklik.

Kellemesen csalódtam az itteni szerkesztőségben. 

Mindent összevetve: a KecskeNEWSás vs. Iskolaújság harcban a „kecsKÉK” nyertek 10–0-ra.

Vékony Anna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr604673593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása