KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.17. 13:48 KN_2013

Kamucirkusz PT-módra

Címkék: programok újságírás cirkusz people team peopleteam osete júlia

Amikor már a szakállas nő szakálla is komolyan vehetetlen, és a porondmester hasra esik a cipőjében, tudjuk, hogy valami nincs rendben.

esti_web.jpg

Akárcsak tavaly ilyenkor, ezen a hétfőn is a tábortánc betanulásával kezdtük az estét. A tánc után elkezdődtek a játékok. Először cél-mellé-dobtunk, majd a maszkos játékban két csapatra oszlottunk. Meggylány felváltva mutatott nekünk maszkokat, nekünk meg le kellett utánoznunk a rajtuk látható hangulatot.

A következő állomás a kötélpálya volt. Itt az akadályok leküzdése után kis labdákkal kellett célba találni. A strandröplabda-pályán pedig a hideg-meleg vezényszavakkal kellett irányítani a vak cirkuszi oroszlánt, hogy megehesse a gyerekeket.

Majd a focipályára érve együtt mozogva kellett követni a Dorka diktálta ritmust, ezzel egy komplett koreográfiát előadva szerezhettünk pontokat. Nagy piros pont a táboroztatóknak a feladatért, nagyon bejött.

A következő játéknál, szintén a focipályán, körbe álltunk, és adogatni kell egy karikát, de nem kézről kézre: fogni kellett egymás kezét, és az egész testünkkel átbújni a karikán.

Végül elmosódott, eltorzított képeket mutattak nekünk. Az volt a feladat, hogy ki kell találni, melyik híres embert ábrázolják a fényképek. 

Tánccal kezdtük, tánccal zártuk. A hangulat a tetőfokára hágott, csapatszellem-szag úszott a levegőben – úgy látom, a csapatok a következő este még jobban össze fognak tartani.

Összefoglalóul a lényeg: az este nagyon izgalmasan, jó csapatmunkával és hangulatban telt, és mindenkinek írom, hogy a részvétel a fontos, a győzelem majd csak utána jön!

Osete Júlia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr904661955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása