KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.17. 17:24 KN_2013

Cirkusz Familiusz

Címkék: programok újságírás cirkusz people team peopleteam mosnier margot

Hétfő délután a Circus Fabricius társulata szórakoztatta a gyereksereget. A majdnem klasszikus családi felállás (papa, mama, gyerekek – csak papa nélkül) nyaktörő mutatványai és rendhagyó zenei produkciója bár hagyott némi kívánnivalót maga után, az összhatás kiváló volt – egyedül a porondmester görbe orrán egyensúlyozandó kanál mélyrepülése törte meg az előadás ívét.

OJ_716_kép.jpeg

A kis családi kompánia előadása rendkívül szórakoztatóra sikerült: miközben anyu konferált, a nagyobbik fiú egy palánkon állva egyensúlyozott egy görgőn, a kisebbik pedig labdazsonglőrködött.

Majd a Circus Fabricius családjának feje, anyu következett: kanalat egyensúlyozott az orrán, csengővel zenélt, a szájában tartott egy tőrt, rajta egy kelyhet, a kelyhen pedig egy kardot. A közönség nagy tapssal díjazta.

A műsor után csak a csapatbeosztás volt hátra. Színek szerint osztottak csapatot, én a sötétkékekhez kerültem. A csapatépítés során főleg ismerkedős játékokat játszottunk. Labdák segítségével ismerkedtünk: dobáltuk a labdát, és akihez került, annak mondania kellett a nevét. Nagyon élveztem, csak nem jegyeztem meg a neveket.

Majd a játékok végén kis csapatokat alkottunk, majd minden kis csapat kitalált egy csapatnevet és egy csapatkiáltást, melyek közül kiválasztottuk a legjobbat.

Mosnier Margot

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr574662603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása