KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.16. 19:00 KN_2013

Tesód jön?

Címkék: testvér galántai csilla galántai eszter tesód jön

A fenti idézet a tábor szlogenje, és nekem idén nem egyszer feltett kérdés. Van egy két és fél évvel idősebb testvérem, barna hajjal és zöld szemmel. A vele való kapcsolatunkat fogom taglalni ebben a cikkben, amit mellesleg ő is megír.

tesodjon_vg.jpg

„A testvér ajándék” – mondják. Nem cáfolnám, hiszen ez így is van, inkább más szemszögből közelíteném meg.

Ő a nővérem, amit a legtöbben észre is vesznek. Az előző héten, amikor ő nem volt itt, sokan kérdezték, hogy merre van, és elég sokaktól hallottam, hogy hol van a húgom. Rengetegszer összekevertek vele, sokszor szólítottak a nevén, én pedig közöltem, hogy én nem ő vagyok. Két külön személy, két külön személyiséggel. Az egyik legutálatosabb érzés, amikor összetévesztenek vele: amellett, hogy kissé sérti az önérzetemet, számomra még egy egészen picikét nevetséges is, hiszen aki jobban megismer minket, eszébe sem jutna minket felcserélni.

Nagyon sokat vagyunk együtt a táboron kívül és belül is, mert egy baráti társaságunk van. Azt is szokták kérdezni, hogy nem szoktunk-e veszekedni, amire általában nevetés a válasz. Mint minden egészséges testvérpár, szoktunk marakodni, főleg iszonyatosan jelentéktelen dolgokon. Viszont mi tényleg ismerjük egymást, szinte mindent tudunk a másikról, bármikor kiállunk egymásért, és remekül elszórakoztatjuk egymást akkor is, ha csak ketten vagyunk.

A korkülönbség is vicces: itt már többen is megkérdezték, hogy ikrek vagyunk-e, ami kívülállóként lehet, hogy opció, de én, ha magunkra nézek, egyáltalán nem gondolnám.

Összegezve: szórakoztató dolog ez. És nektek van testvéretek a táborban?

Galántai Csilla

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr694660215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása