KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.16. 16:57 KN_2013

Kóda

Címkék: búcsú barátság elválás turnusváltás tábori élet lakosa alina

Kezdhetném egy olyan közhellyel, mint „semmi nem tart örökké, minden jónak vége szakad egyszer”, de nem kezdem. Nem vigasztal.

Ez az egy hét elszállt egy pillanat alatt. Amikor vasárnap megérkezünk, a szombat még olyan távolinak tűnik, aztán az idő valahol nekilendül, és 170-nel száguld. És akkor a búcsúzás pillanatában felvonjuk a szemöldökünket: ennyi?! Vagy már az első ölelésnél könnyekben törünk ki, bőszen ígérjük, hogy tartjuk a kapcsolatot, és jövőre is együtt jövünk.

Tábor után nehéz visszaszokni a rendes kerékvágásba. Nem találod otthon a helyed. Visszavágysz, néha a hiány úgy emészt, hogy könny szökik a szemedbe (nekem legalábbis, pedig nem vagyok egy szentimentális alkat). Hiányoznak a barátok, akikhez száz meg száz apró emlék köt. Várod, hogy reggel bejöjjön egy mókus, hogy felverjen legédesebb álmaidból, hogy tévémacira mehess aludni. Ennél még egy finom melegszendvicset a büfében. Elkezdesz visszaszámolni jövő nyárig.

Ezt a cikket itthonról írom (hálás is vagyok a KecskeNEWSás stábjának érte), de rátok, ha olvassátok, remélem, nem ragad át a melankóliám. Nem akarok depressziós ömlengést papírra vetni, csak arra kérlek titeket, becsüljétek meg a rendelkezésetekre álló időt, hogy ne merengjetek keserűen a tábor végén: de hát én még ezt meg azt akartam csinálni! Kedves harmadik turnus: pörögjetek ezerrel, aludni otthon is ráértek, de ezt nem hiszem, hogy külön kell mondani; tőlünk olyan a PT, amilyen.

Dobozolom az emlékeim, ragasztgatom be az emlékkönyvembe a büfékártyát, papírfecniket, amik valami különlegeset rejtenek magukban, írom melléjük a történetet, amire még 20 év múlva is szeretnék emlékezni, és arra gondolok, hogy már csak 348 nap van hátra a következő táborig…

Lakosa Alina

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr964660319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása