KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.13. 17:00 KN_2013

Városismeret PT-módra

Címkék: kecskemét people team peopleteam habuda laura

„Szia, bocs, ismered a PEOPLE TEAM gyermektábort?”– ezzel a kérdéssel sétáltunk oda az emberekhez Kecskeméten, hogy felmérést készítsünk. Megdöbbentő válaszokat kaptunk.

csilla_1.jpg

Csütörtökön bementünk a városba, és spontán kellett embereket kérdezgetnünk arról, hogy ismerik‑e a PEOPLE TEAM gyermektábort. Nagyon meglepő válaszokat kaptunk, ugyanis 20 emberből 20 nem is tudta, hogy van ilyen tábor itt, Kecskeméten.

A feladat megoldása során nagyon jól szórakoztam. Inkább családokat és fiatalabbakat kérdezgettünk a táborról, hiszen őket jobban érintheti. Volt, aki kérdezgetett, hogy milyen tábor ez, mit is csinálunk itt, mert az unokái ugyan még kicsik, de érdekelheti őket, majd ha nagyobbak lesznek. Természetesen megtörtént az is, hogy teljesen bolondnak nézett minket egy lány, amiért ezt kérdeztük tőle. Akadt olyan is, aki azt hitte, eltévedtünk, és útbaigazítást akart adni… Nagyon szórakoztató emberekkel találkoztunk, és a helyzet is vicces volt.

Visszatérve az emberek rossz városismeretére: hihetetlen, hogy mennyire csukott szemmel járnak, hiszen mikor jövünk Kecskemétre, nagyon sok helyen ki van írva. Nem járnak a Decathlonba és az Auchanba? Mert amikor jönnek vásárolni, biztos olvasták már a tábor nevét, hiszen nagyon sok helyre fel van festve. (Valahogy nekünk is ide kell találni.) Arról nem is beszélve, hogy az interneten is lehet olvasni róla. Ha valaki Kecskemét után kutakodik, akkor biztosan látja, hogy van ilyen tábor. Emberek! Nyitott szemmel járjunk! Abból sosincs gond, és ha tudsz a táborról, egy jó nyári élményed lesz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr774653958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása