KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.13. 18:00 KN_2013

Ki mit tud?

Címkék: programok animal cannibals ki mit tud people team tábori élet peopleteam miholina márton

A délutáni sportbemutató után az újabb program az esti, jól kitalált vetélkedő volt.  Az est moderátorai az Animal Cannibals zenekar tagjai voltak, akik humorérzékükkel és nosztalgikus beszédükkel köszöntötték a nehezen beinduló közönséget.

Sokan a banda visszavonulásától féltek, mert az AC hatalmas csalódására a közönség a tavalyi és az azelőtti szurkolását szörnyen alulmúlta. Végül sikerült a mélyből felhúzni a nép hangját, sőt egészen a tetőpontig feltornázták a hangerőt.

A két bandatag, Ricsipí és Qka MC a mesélt a régebbi közönségről, azután elkezdődött a várva várt program. A csapatokon nagy volt a nyomás, mert ki kellett választaniuk áldozati báránynak egy lányt és egy fiút.  A lányoknak kellett elsőként színpadra lépniük. 

Négy versenyszám volt: Legyen ön is milliárdos, akrobatikateszt, a sziget földrajzi jellemzése, és a döntő, a vacsoracsata. Mind a négy versenyszám során kiesett két versenyző. A döntőig való eljutás valóságos pokol volt a lányok számára. A versenyen kiderült az is, hogy kiben mennyi ész és leleményesség van. A döntő a kék és a fehér csapat között zajlott le. A lányok feladata az volt, hogy szívószállal kiigyák minél hamarabb az ingyen kólát, majd a banánt a tetszőleges végénél elkezdték kanalakkal hámozni. Végül a kékek diadalmaskodtak. 

A fiúknak nehezebb feladataik voltak. A nyolc versenyző nagy tapsvihar kíséretében kisétált a színpadra. Az esőtánc sokakat halálra ítélt, de csupán ketten eshettek ki. A következő feladat rappelés volt, ami a no comment kategóriába tartozott. A maradék négy ember, aki túlélte a rap csapdáját, a nézőket elégíthette ki énektudásával. A döntő volt a legizgalmasabb. A játékosoknak egy kanalat raktak a szájukba, rá egy pingponglabdát, és a két kezükbe egy-egy ládát. Aki előbb leengedte a kezét vagy leejtette a labdát, az kiesett.

A versenyt végül a fehér csapat nyerte meg. Akár egy szépségversenyen, a szalagokat átadták. Gratulálunk az ifjú győzteseknek. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr244654035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása