KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.12. 14:44 KN_2013

Szuperanya kalandjai

Címkék: szülők szuperanya people team győrfi bálint szuperapa

Vajon ki lehet Szuperanya? És ki lehet Szuperapa? Lehet valahogy jobb a PEOPLE TEAM? Vajon ki a tökéletes anya? Kivel szoktak harcolni a saját szüleink? És mit csinálhatnak a szülők, amíg a gyerekek táborban vannak? Ha elolvasod ezt a cikket, minden kérdésre választ kapsz.

kristof.jpg
A PEOPLE TEAM nagy kihívás elé állította a gyerekeket: Egy (vagy több) hétre meg kellett válniuk a szüleiktől.

Mindenki tűnődhet azon, hogy mit csinálhatnak a szüleink, amíg mi táborban vagyunk. A válasz egyszerű: Szuperhőséletet folytatnak! Igen, jól olvastátok: szuperhőséletet folytatnak. Képzeljétek el, hogy az anyukátok (aki lehet Zsuzsi, Katka vagy Mamuska, de bárki más) egy ismeretlen városban szuperhősként megmenti a világot párja segítségével (aki lehet Géza, Zsolti vagy Papuska, de bárki más is). Lehet, hogy az anyukátok és apukátok valahol dolgozik (újságíró, könyvelő vagy bármi más), és a kajaszünetben elmennek egy telefonfülkébe (vagy egy építkezés vécéjébe, vagy bárhova), hogy átöltözzenek Szuperanyuvá és Szuperapuvá, és megmentsék a gyerekek szívét a rossz dolgoktól (pl. piercing, hajfestés vagy a fülbevaló). Lehet, hogy a szupergonosz nem más, mint a saját vágyaink. Lehet az is, hogy az anyukánk néha veszekedni szokott velünk, hogy nem mossuk meg a fogunkat, és hogy menjünk lefeküdni, de azért mindenkit szeret a saját anyukája és apukája.

Szóval: kinek milyen lehet az anyukája? Lehet, hogy szép; lehet, hogy… mindegy, bárkinek bármilyen lehet az anyukája. Kérdezzétek meg az anyukátokat, hogy milyen titkos élete van!

Győrfi Bálint

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr404648551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása