KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.12. 17:04 KN_2013

Mindenki mindenki ellen

Címkék: programok fair play csapatverseny pálfi bianka

A szerda esti program teljesen eltért az eddigiektől, hiszen itt a csapatok egymás ellen küzdöttek. Minden a terv szerint haladt: tábortánc, versenyek, kidobós, tábortánc, TV-maci… De kezdjük elölről.

esti_progi.jpg

Először mindenki táncolt, de mikor elhallgatott a zene, megkaptuk a menetleveleket, és rohantunk az első állomásra, ami nekünk – pirosaknak – a focipályán volt. Ott műanyag tálakat kellett le-fel forgatni úgy, hogy a csapatnak kedvező legyen.

Ezután indulhattunk a következő helyre, ami a kosárpályán volt. Hidat kellett építenünk szigszalagból és újságpapírból úgy, hogy alatta átférjen egy kosárlabda, és hogy egy kisebb könyvet elbírjon.

esti_progi_02.jpg

A következő vetélkedő a pályától nem messze volt. Úgy versengtünk, hogy a csapaton belül két bagázsra osztódtunk: az egyik felének a labirintusban betűkből kellett értelmes szavakat összeállítania, míg a másiknak egy teljesen összekuszált szöveget kellett helyrehoznia. Az utolsó igazi állomás a két pálya közötti „élő csocsó” volt.

Jól éreztem magam, jó buli volt, de azért álljon meg a menet. Nem értem, mit nem lehet megérteni azon, hogy ez csak játék! Nem vérre megy, srácok! Élvezni kellene, nem pedig csalni, szívatni egymást, ordibálni a másikkal és erősen rúgni – a lányokra nem odafigyelve. Mindenki veszíthet az életben… Sőt, biztos, hogy valamiben fog is, és azt túl lehet élni. A részvétel a lényeg, tartsátok a buksitokban.

Nos, mivel az előbb azt mondtam, hogy „utolsó igazi állomás”, azt azért mondtam, mert a legutolsó játék egy kidobós volt, ahol már nem mindenki vett részt, hanem csak a csapatokból 2-2 ember. A  pirosaktól maradt az utolsó lány a játékban. Nagyon ügyesen játszott mindenki. Szerintem az egész este jól sikerült, bár a végén levő tábortánc után nem hiszem, hogy mindenki örült a TV-macinak.

Pálfi Bia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr14650432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása