KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.11. 11:27 KN_2013

Itt nem babra megy a játék!

Címkék: programok kecskemét szabó attila people team tábori élet peopleteam koboldváros

A kedd esti program koboldváros volt. Pénzt kellett szerezni a csapatodnak. Hát, fogalmazzunk úgy, hogy „életre-halálra” ment a játék.

kobold.jpg

Különböző állomások voltak. Ide kivételesen nem csapatosan, hanem egyedül kellett menni. Rengeteg állomás volt a pókertől kezdve a minigolfon és a bingón keresztül egészen a gladiátorviadalig. A legtöbb szerencsejáték volt, ami meg nem, az erőpróba.

Voltak mindenkinek izgalmas pillanatai. Mikor 20 takából csinál valaki 500-at, az izgalmas, de olyan is van, amikor 500 takából semmit, az égvilágon semmit nem kapsz vissza: ez szomorú pillanat. A versenyszellem mindenkiben égett; ezt mutatta, hogy néhány, a földre hulló papírfecniért a földre tiporták egymást, mint valami amerikaifoci-meccsen. Ezt persze a bingóasztal mögül élvezet volt nézni.

A pénzt azért gyűjtöttétek, hogy a megmaradt szigetterületre licitáljatok. Ebből aztán siránkozás is lett a pirosaknál, mert 200.000-et fizettek egy kis földért, míg a zöldeknél körülbelül ugyanannyi pénz maradt, amit nem költöttek el, és ezért hét területet kaptak, ami véleményem szerint igazságtalan volt.

Amúgy a program hangulata jó volt, és egy kicsit heves is: valljuk be, mindenki akarta azt a pénzt. Szerintem mindenki élvezte, még akkor is, ha volt néhány kisebb csalódás. Biztosra veszem, hogy nincs olyan, akinek ne tetszett volna az este. De – mint mindennek – ennek is eljött a vége, méghozzá a tábortánccal, ami hát nem mindenkinek a kedvence.

A tábortánc után megszólalt a tévémaci, ami félig öröm, félig bánat – attól függ, honnan nézzük. Bánat, mert véget ért az izgalmas, örömmel teli program. Öröm, mert pihenhetsz, és lefeküdhetsz aludni ez után a hosszú este után.

Szabó Attila

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr564644220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása