KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.11. 15:19 KN_2013

A Tudósház

Címkék: kecskemét háttér tudósház krasz márton

Titeket nem érdekelt, hogy vajon milyen hely lehet az, ahova csak felnőttek mehetnek be, mi pedig be sem dughatjuk az orrunkat? Titeket sohasem foglalkoztatott, hogy vajon mit rejtenek a szemközti építmény falai? Hát engem igen, és utánajártam!

IMG_0934.jpg

A portásoknál nem jutottam tovább, de még így is sokat megtudtam, mint például azt is, hogy ez az épület 2011-ben örvendeztette meg Kecskemétet. A Kecskeméti Főiskola Tudósháza 4 emeleten több mint 50 apartmant rejt, amit nyáron bérbe adnak, egy ebédlőt, szaunát, biliárdtermet és további szórakoztatórészt, valamint egy bowlingpályát. A 3. és 4. emeleten tantermek vannak, amiket rendezvényekre adnak ki.

De hogyha ez egy Tudósház, hol marad az ész? Itt akkor nem laboroknak kéne lenniük előadótermek helyett? És miért áll annyi autó, bicikli a ház parkolójában, ha egyetlen lelket sem látunk egész nap? Talán a tudósok vámpírok, akik kerülik a napfényt és a feltűnést, hogy ne keltsenek gyanút az ártatlan gyerekekben? De hogyha tényleg olyan, mint aminek mutatja magát: kedves, szeretetteljes hely, akkor miért van lekerítve? Talán a kíváncsiskodó gyerekek ellen? És vajon miért ide építették, ahová lehetetlen eljutni?

Mint kiderült a portások beszámolójából, az építmény mégsem annyira titokzatos... vagy csak ezt szeretnék elhitetni velünk?

Krasz Márton Emil

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr294644452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása