KecskeNEWSás?

A PeopleTeam gyerektábor újságjának online felülete. Tudósítások, riportok, fotók, videók: a megújult szerkesztőség munkája.



Eheti újságíróink










PeopleTeam. Kecskemét. 2012-2013.

2012.07.10. 15:00 KN_2013

Arzén és a divat

Címkék: divat fiúk gyuszi galántai csilla

Arzén, ismertebb nevén Gyuszi köztudottan nagy kedvelője az ingeknek. Lehet csíkos, kockás, pöttyös, ő örömmel hordja.

gcs_0710_gyuszi.jpg

Természetesen azért ő sem vesz fel mindent, egészen különleges igényei vannak ezen a téren.

Felül mindig kigombolja, az ujját pedig felhajtja. Minél több a gomb, annál jobb! A kedvenc inge egy piros darab, ami már régóta meg van. De a legidősebb felsője mégsem ez, hanem egy hosszú ujjú, fehér, virágmintákkal tarkított. Az első ingét 2002-ben kapta, amikor még csupán hatéves volt. Azóta nagy rajongója ennek az öltözködési formának.

Bármivel hordja: hosszú vagy rövid nadrággal, kitűrve vagy betűrve. Volt már olyan is, hogy egy héten mindennap hordta kedvenc ruhadarabjait, de olyan is előfordult, hogy egy héten csak egyszer vett fel inget (szégyen). Olyan nincs, hogy valamelyiket nem szereti, ha mégis, akkor az egyenesen a kukában landol, kiközösítve „kis” gyűjteményéből. Meglepő módon ő még az éjszakát is ebben tölti, vagyis inkább csak kezdi, mert reggelre már rejtélyes módon sosincs rajta.

Egyszer külföldön, Olaszországban ellopták az egyik ingét. Bár ez mélyen lesújtotta, lelkessége nem hagyott alább. Körülbelül 20-25 darabot tárol a szekrényében, akasztókon, de elmondása szerint nem férne el két kezében az összes. A kedvence egyébként egy francia márka, név szerint „Givenchy”, ami (nem utolsó sorban) Audrey Hepburn, a filmsztár kedvence is volt, aki még az esküvőjén is ezt viselte. A seregét a családja társaságában szokta gyarapítani. Mindig máshol veszi őket, de általában havonta járja értük a boltokat. Ünnepekre a fehéret részesíti előnyben, amin elegáns fekete mandzsettagombok találhatóak.

Gyuszi szerint nagyon jól áll neki ez a viselet. Én nem tudom, szerintetek?

Galántai Csilla

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskenewsas.blog.hu/api/trackback/id/tr614639546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása